Bruno 68 2710 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavoljubovski 43 Napisano Februar 12, 2019 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kumanovo, Makedonija Motocikl: Yamaha DragStar 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako dobar opis,slike. Sve uskladjeno... Ma kakv GOT,Vikings Imam osecaj kao da sam izgledao najbolju seriju do sada. Svaka vam cast Moj naklon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Februar 13, 2019 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Jedna od boljih avantura koju sam ovde procitao. Iako mi se cini da si malo zbrzao i da je tu bilo jos interesantnih detalja... Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Februar 23, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 2/3/2019 at 2:20 PM, Bato ADV said: darko dav..Hvala..ja krećem u Junu za Mongoliju i za Pamir..pa ako im je zanimljivo, mogu me dodati na Fejsu: Velimir Bato Bjelanovic (pogresno sam bio oznacio u prethodnom odgovoru profil) i na Instagram Bato ADV, pa će im nadam se koristiti moja tada sveža iskustva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Februar 24, 2019 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast. Veoma lep putopis sa dosta interesantnog sadrzaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUKA737 5 Napisano Februar 24, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican put i putopis! Svaka cast na planinarskom poduhvatu Ocito smo i mi bili na istoj lokaciji u Merzougi i upoznali istog Muhameda u Fezu, nevjerojatno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Mart 21, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bato, mogu ti reći slobodno da počneš da pišeš putopise, jer ti ovo lepo ide. Samo mali savet, čim dođeš sa putovanja odmah počneš da pišeš, jer si svež sa utiscima A najveći respekt ide za Mašu, iskreno divim joj se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_bandit 2 Napisano Maj 17, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: ZG Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan prije svega za Mašu puno putopisa sam pročitao, nešto i proputovao ali ovo je sam vrh vrhova dobro se završilo, ali bome ste čačkali mečku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Maj 31, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, odličan putopis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 4, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam prije cijele vječnosti vidio temu, tek sada sam bio dovoljno dokon da je pročitam (upala pluća dok je napolju +30 ti daje vremena da radiš svašta, u kući)... Prvo, @Bato ADV, čestitke tebi i drugarima na ovome poduhvatu. Oduševljen sam i prestravljen ujedno. U par mahova su mi se muda da prostiš skupila i uvukla samoinicijativno u bulju, neke situacije ne želim ni zamisliti. Kao npr skontati da te žele pljačkati, spavati gdje znaš da nisi dobrodošao i td. Dodah te na Insta, mr_feeeelgooood, da sam u toku... Živio i srećno u daljim poduhvatima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Jun 4, 2019 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Pratimo osvajanje Mongolije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...