Milos_ 280 Napisano Januar 22, 2019 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Vespa ET4 125ccm 1997. godište 53.000km Registrovana do polovine jula, vlasnik Prodajem svoju Vespu ET4 u odličnom stanju, u koju je uloženo mnogo ljubavi. Vespu sam kupio u Beogradu, bila je perla bela sa italijanskom zastavom napred i gomilom Vespa stikera. Vespa je 2015. godine kompletno ofarbana u perla belu boju (presijava se na slonovu kost), a felne, dekla variomata i nosac kofera u gunmetal boju. Nikada nije udarana, padala, niti je imala bilo kakve havarije. Pre 3.000km je urađena kompletna generalna motora (klip, karike, radilica, ležajevi radilice, lanac uljne pumpe, lanac bregaste), motor super pali, radi, ide, ne dimi, ne troši ulje. Pred zimu zamenjen zadnji amortizer novim originalnim i stavljena nova zadnja guma. Stavljena nova Faco šoferšajbna sa nosačima, retrovizori hromirani od Vespe GT200, zamenjene poluge prednje i zadnje kočnice, migavci, presvučeno sedište. Ima originalni Vespa kofer, akumulator je u garanciji još godinu dana. Od mana mogu da navedem da bi trebalo zameniti ležaj vrata vile (koji ću uskoro svakako zameniti ja), i ukrasni lim auspuha je blago nagrizen jer je nekada davno iscurela kiselina iz akumulatora, inače je Vespica pali i vozi. Sve vreme je garažirana, može se pogledati u Pančevu radnim danima posle 17h, ili vikendom celog dana, uz prethodnu najavu. Slike ću postaviti malo kasnije, crk'o telefon pa nemam ni jednu. I za ovu sezonu treba zameniti ulje (800grama) i filter. Uredno je servisirana. Cena je 850 EUR, podložna je korekciji, zamene me ne zanimaju, a prevod je obavezan (porez jako mali, kad sam je ja kupio platio sam ga manje od 1.000 dinara). Za sve informacije sam na raspolaganju, forum, poziv, sms, whatsapp, viber. +381693014011 Miloš, Pančevo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Januar 22, 2019 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cena za ovakvu Vespu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 473 Napisano Januar 22, 2019 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 22, 2019 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Druže napisao sam u prethodnom postu, telefon mi je crkao, nemam nikakve slike za sad, kada dođem s posla (17h) slikaću, pa ću postaviti slike. Pozdrav, Miloš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 22, 2019 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 22, 2019 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetnijih slika po dnevnom svetlu biće za vikend. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 27, 2019 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 27, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa Vespica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Februar 18, 2019 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Vespica je dobila novog vlasnika, tako da može lock teme. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...