Kačkin 11 Napisano Januar 23, 2019 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kymco like 50cc 4T... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2996 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Savane, šta uze na kraju?Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Još ništa, ali kad se vratim sa godišnjeg biće 99% onaj SIM Fidel IINekako mi sad gužva bila pa sam pustio sve to, da se slegnu utisci. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Malo je bila guzva pa se to malo rasteglo. A svakako i lose vreme je bilo. Igrom slucaja cerkica me sacekala na ulici 20m ispred kuce i odusevila se voznjom pozadi na motoru. Vozili smo izmedju 5 i 7 km/h ali njoj je to bio dozivljaj pa je ceo ovaj proces usao u ubrzanje. Malopre pogledah ponudu, u tom cenovnom rangu nema puno razlike u odnosu na onomad kad sam poceo da gledam, stim da se sad za istu cenu dobije i vizir i i art4 katanac, prekrivac i jos neka sitnica. Rezultat, u ponedeljak se ide po : Nabudzicemo mu jos ispred onaj hromirani 'bull-bar'. Poz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ај, нек' је са срећом! И, инсистирај на неком шареном или бар веселе, јарке боје! Ипак је за девојчицу! П. С. Не превише шареном, далеко било, дугиних боја Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jok bas ovaj crni, da ne odskače od zuzukijaVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А бар да је црвен? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ima crvenih detaljaVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Кил свич? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Crvena majica koju obuces pre togaVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1737 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Srećno!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zajebava prednja kočnica, nešto škripi kao da je kriv disk pa negde pomalo zapne. Bio pod garancijom i kao namestili, podmazali. Ali eno sad opet isto. Još mi onaj prodavac kao napomenuo kad sam krenuo, kao skuter je to, nemoj da očekuješ previše. Mislim ...Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сланином мало подмажеш диск и нема да шкрипи! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Play Hard 0 Napisano Octobar 21, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa peda rocket rs 50? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 1, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Evo godinu dana kasnije. Uzelo se skuterce da bi se provozalo par X godišnje, bar sam tako napisao na početku. A u realnosti sam prešao preko 2000km. I moram priznati oduševio sam se prskticnoscu, začas skokneš negde i parkiras se ispred gde god hoćeš. Onaj ružni vizir ispred te štiti od vetrica pa je vožnja potpuno relax. Ispod sedišta gepek, nije neki ali stane svega ipak ako se dobro slozi. Opšti utisci, dobar kinez. Vide se po svemu da je to odradjeno ekonomski, neki sradovi su već počeli da rdjaju, svako jutro kd je sveže on posle pola minuta ima knedlu gde svaki put pomisliš da će se ugasiti medjutim on kao strasni pušač posle napada kašlja, dođje iznenada do daha i nastavi veselo gde je stao par sekundi ranije. Naviknes se na to i prihvatis to kao njegovu karakteristiku. Sedište je na jednom mestu puklo na samom šavu, i to ću ići da reklamiram ako uspem. Siri se brze nego sto mi je drago. A ostatak je ok. Plus minus nije mrdnulo od pre godinu dana. Nego, kod cepa za rezervoar piše E5 gorivo, a i svi kažu da treba 98 da se sipa. Nije mi zao tih 10centi x 4L ali mi mrsko obilaziti do pumpe jer ona sto minje usput nema e5. Jel moE šta da skodi e10?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano Jul 2, 2020 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim...ne tvrdim....da bi mogao da se pojavi problem sa korišćenjem e10 goriva, prvenstveno zbog toga što u tvom slučaju skuter dugo miruje. Alkohol je prilično higroskopna supstanca, pa je verovatno da će gorivo sa više alkohola u sebi, privući i više vlage. Kinezi su često solidne kopije super mašina, ali ih jednako često "krasi" izuzetno loš izbor materijala. Rdjanje rezervoara je često i rasprostranjeno, nije bitno koja marka i koji uređaj (vozilo)...možda ne bi bilo loše da mu trpneš neki stabilizator u rezervoar, s' vremena na vreme. Naročito pred neku dužu pauzu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...