Vitez Koja 218 Napisano Januar 16, 2019 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam ako nekome trebaju, neka mi posalje poruku na mobilni i neka kaze koju hoce. Meni stoje za dzbe. 064-34-43-086 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 16, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, napiši barem koje su veličine.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako veličina odgovara, prijavljujem se za ovu ˝Biba˝ kacigu... Napiši koja je veličina. P.S. Svaka čast za gest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Januar 16, 2019 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su sve 3 S velicine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je mala...prepuštam dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Januar 16, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Mojoj zeni taman :D,ako je u opciji moze na PP 'biba' kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Januar 16, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako ostala neka fulejs za zenu mi, moze, imamo jednu moju veliku pa joj landara tokom voznje.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Januar 16, 2019 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Crna je poklonjena, ostale su ove 2.. ako treba nekome, neka posalje podatke Samo neka mi pusti poruku na fon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Januar 17, 2019 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Poklonjena i ova sarena, ostala ova bez vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Januar 17, 2019 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Poklonjene sve 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...