vazlan 292 Napisano Januar 10, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan imam moto patike TCX koje su ,u delu od djona do clanka od izvrnute koze a iznad toga od platna.Da li neko zna na koji nacin se odrzava izvrnuta koza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 10, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan imas sprej.u svakoj prodavnici obuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 10, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Znaci samo sprej,nema nikakvog ribanja,pranja ,cetkanja pre spreja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 10, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan nikako.Uvek mozes da prebrises vlaznom krpom,ako ima blato i sl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Januar 10, 2019 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam TCX patike četiri godine i ničim ih nisam nešto posebno održavao... Povremeno ih sunđerom i mlakom vodom prebrišem (insekte i sl.). Ovako izgledaju: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanan 12 Napisano Januar 11, 2019 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postoje gumene cetke i sundjeri za izvrnutu kozu, kojima prvo malo ocistis pa onda sprej i to eventualno jos jednom ponovis i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Januar 11, 2019 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi im škodilo u svakom slučaju ali, eto, trpe i vlasnike koji nisu tako pedantni i brižni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Januar 11, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Taj sprej je za nabuko kozu, ide prvo jedan koji sluzi da se ociste cizme, na poklopcu spreja postoji kumena cetka kojom se ciste. Posle tog spreja ide vodonepropusni sprej nanosis ga iz 3 puta. Posle toga voda od cizama se odbija. Cena je oko 300, 400 po spreju ima ga u prodavnicama obuce.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 11, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Eh sada kada sam dobio ove savete ima da od njih napravim nove.Ma sta nove bice novije od novih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Januar 11, 2019 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Sprej za impregnaciju obuce. Moja preporuka za Erdal. Nesto je skuplji od ostalih (500-550dinara zavisno od prodavnice) ali je stvarno kvalitetan. Ako nisu jako prljave, blatnjave itd. uzmi cetku za obucu, bez pritiskanja ih lagano iscetkaj, naprskaj sprej i posle 15-20min si spreman za voznju. Koristim ga za moto patike a po preporuci Stiv-a i za odrzavanje njegovog sedista na motoru. Ako me ne uhvati kisa, jednom u dva meseca recimo naprskam i sve je kao novo. Jedan sprej mi traje u proseku 6-8meseci http://www.erdal.rs/products/sprej-za-impregnaciju/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 6, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje: Neko sredstvo za pranje , održavanje unutrašnjosti čizama, upitanju su Blytz Racing Dakle, suvo ili ipak lavor pun vode i trljati četkom pa ostaviti da se osuši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...