Jump to content

Moto Zajednica

Motorista u alkoholisanom stanju...

Recommended Posts

• Braveheart, 707 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Citam u blicu i neverujem...

motorciklista u alkoholisanom stanju dosao u Urgentni centar posto je prethodno pao sa motora u Zemunu.On ipak nije mogao da se seti gde se i kako nesreca dogodila.Policija nije uspela da pronadje njegov motor.  :o

Iskreno jedno desetina puta sam sedeci u mad maxu i sam doziveo da dolaze pijani bikeri koji jedva sidju sa motora,i dodju jos da se nalocu i onda idu kucama...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Alkohol i volan nikada zajedno pogotovo na dva točka. Ali nažalost neki pivo ne smatraju alkoholom, pa to se najbolje vidi na moto skupovima, samo treba prebrojati motore i šatore i uvidećete disproporciju. >:(

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Alkohol i volan nikada zajedno pogotovo na dva točka. Ali nažalost neki pivo ne smatraju alkoholom, pa to se najbolje vidi na moto skupovima, samo treba prebrojati motore i šatore i uvidećete disproporciju. >:(

Vazi sto pivo nije alkohol, neki dan se vracamo iz Smedereva (drugari svirali u MK Streetfighters). Zaustavi nas murija i drugar koji je vozio naduva 0.51 i popije kaznu. Popizdeo je posle toga jer pio SAMO pivo. Necu ni da pomenem da sam pijan kao cep lezao odvaljen na prednjem sedistu, a kola BAZDE od isparenja  ;D tako daa... Ma nije strasno pivo, samo nek se loce  ;)  :o

• Drug član, 1193 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Ja sam apsolutno protiv alkohola i vožnje u isto vreme. Vozio sam se sa pijanim vozačem kada smo udarili čoveka pored puta i slomili mu butnu kost i ruku. Bukvalno smo uleteli u grupu ljudi koji su sekli drva za zimu pored puta jer je vozač bio pijan. Ja sam odmah izašao iz kola, a vozač je nakon toga pobegao. Trojica sa sekirama oko mene i jedan koji jeca... Trauma.

A zamisli sebe srećnog i pijanog kako veselo ne primetiš dete koje ti istrči na ulicu...

Vredi li sve to par piva?

najzli

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: Sprint Prince

Ako smem da primetim, neki piju pivo i iz medicinskih razloga, da razbiju kamen u bubregu :)

Ako je kamen veći, onda je terapija svakodnevna :)

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Pa ovaj lik je odličan, našao je Urgentni a ne zna gde je pao i gde mu je motor... ;D Čime je došao u Urgentni, busom? :D Bog čuva pijance... Ne uvek baš...

post-2656-12878997018722_thumb.gif

• Svrati ponekad, 351 postova

Pa nista nije cudno sto ne zna gde je pao i gde mu je motor-sve zavisi sta je pio. Ja cepam samo pivo iz razloga sto nemam posle rupe, ne pravim sranja (velika :-X), ali sam 2 puta cirkala neki sugavi vinjak i imala ogromne crne rupe u secanju iako sam sama mogla da dodjem kuci. A da je pivo lekovito je opstepoznata stvar-njime lecim upalu krajnika, jednom mi cak i temperatura spala posle hladnog piva :D

Inace sam izricito protiv alkoholisanja i voznje- jedna takva situacija mi je oduzela najdrazu osobu i donela 2 godine depresije!  :'( Uvek postoji bus, taxi, u krajnjem slucaju ako si pijan sedi tu gde si i cekaj dok se ne otreznis...

• Drug član, 1372 postova

Kakav ludak, ne mogu da verujem, pa covek ne zna ni gde se skrsio ;D

Sta sam sve prosao pijan i sta sam radio, ja se jos uvek cudim kako sam ostao citav. Sto kaze jedan moj drug, za svakog od nas ima po jedan bog koji nas cuva, mada ne sa cuva bas uvek ;D

• Svrati ponekad, 142 postova

Sreca moja te alkohol ne pijem, tako da od takvih problema moze jedino da mi se prispava, onda stanem sa strane, oborim sediste i milina  ;D

Voznja bilo cega sa alkoholom > nikako. Bolje sacekati da prodje mamurluk ( prespavati ) nalokati se vode ( ili jos jedan provren recept koji ni neprijatelju ne bih zeleo...senf pomesan sa vodom...FUUUUUJ....al podize mrtve koliko je odvratno  ;D ) i cekati da prodje.

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Za treznjenje ili ona voda od kiselog kupusa - ne znam sad tacno kako se zove ili dobar s*x, ako imas zrtvu :D

;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S

raso'l  sidu leci a ne mamurluk :)

Za treznjenje ili ona voda od kiselog kupusa - ne znam sad tacno kako se zove ili dobar s*x, ako imas zrtvu :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja