turbopedja 282 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zamor materijala....... Vrlo slozena i komplikovana tema i nije za potcenjivanje. Mada ja nisam masinac ali mislim da to nije u ovom slucaju. Licno sam video zubcanik i deo otpalog zuba. Kazem deo, zato sto je dobrim delom sastrugan. Posto je to vrlo tvrd materijal, napravio je vise stete nego sto je on sam ostecen. Zbog cega mislim da nije zamor: Nek je motor star oko 20 godina. Vozi se oko pola sezone pa to ispadne oko 10 godina. 10 puta 365 dana ispada 3650 dana. Nek se motor u proseku upali 5 puta dnevno(nekad je 10 puta ali ponekad nijednom). Paljenje traje oko 2 sek u proseku. To je 10 sekundi dnevno. 3650 dana puta 10 sekundi ispadne da zupacnik radio oko 36 500 sekundi do sada sto je oko 610 minuta a to je priblizno 10 sati za 20 godina. Nek bude i duplo pa to je 20 sati pa nek bude i 50 sati ali za takav materijal ( celik za zupcanike) to je nista. Znamo da postoje vozila koja se voze i 50 godina a da im je menjacka kutija neotvorena. Cak i kod menjaca koji se pokvare odlaze sinhroni i lageri u 90 % slucajeva ali zupcanici vrlo retko. Desava se da nesto upadne i da napravi problem ili da je sam odlivak los pa ne moze da izdrzi predvidjena naprezanja ili sistem kaljenja nije precizno ispostovan ali to su retke pojave u odnosu na regularne kvarove izazvane potrosnjom materijala ili zamorom. Da je to neki kinez ili neki trecerazredni proizvodjac pa ajde ali kod Nemaca ili Japanaca..... Tako da je pucanje ovog zuba dosta neobican kvar i podrzavam ideju: "Ja ću svakako poslati paketić Hondi u Japan sa pitanjem - U čemu je problem gospodo?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan "Ja ću svakako poslati paketić Hondi u Japan sa pitanjem - U čemu je problem gospodo?" Već vidim sledeći mail koji glasi: " NE gospodo Japanci, ne želim zauzvrat to djubre po imenu - novi Transalp!!!" ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno, ne padam ja na jeftine trikove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan U petak je iz Trstenika stigao premotan alternator, a u subotu sam dobio zupčanik koji su mi u Čačku napravili. Sve sam vratio - upalio iz prve, premerio napone i - sve radi. Posle toga je usledila jedna dobra voznja (sa upaljenim svetlima). Motor nisam ispirao, pošto sam se malo više posavetovao oko toga. Sve u svemu, rekli su mi da je to mač sa dve oštrice i ne baš tako naivna stvar, pogotovo za stare mašine. Moja afrika sledeće godine puni 20 godina... Sutra idem kod Marka sa KAraburme da mi našteluje mašinu i sinhronizuje karburatore i to bi valjda trebalo da bude to. Još jednom - hvala svima na pomoći i - vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vidim da je sve ispalo ok, neka te srećno služi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 20, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Sada samo pun rezervoar,i put pod tockove!I meni je drago sto su problemi reseni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...