kole24 1124 Napisano Februar 5, 2019 Drug član, 587 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Utility vehicle. T.j. pickup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Rylstone ... najkaubojskiji od svih gradića kroz koje smo prošli. Nije tako mali kao što se čini na prvi pogled i volio bih da smo kroz njega napravili i jedan malo širi krug. U ovoj "glavnoj" ulici nedostaju mi Saloon i Undertaker ... ovo zadnje uz obavezan sanduk naslonjen na zid i gazdu u crnom fraku s cilindrom. Možda to i ne bi izgledalo baš tako, no takve sam slike pokupio odavno iz kaubojskih filmova. Za divno čudo, na Shell pumpi u Rylstoneu nije bilo alkoholiziranog goriva ... samo provjereni oktanski brojevi: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 8, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Denman Road, cesta između Denmana i Muswelbrooka ... pogled nalijevo ... ... pogled ravno naprijed. Ugrubo rečeno, ništa specijalno, isto kao na ulasku u Liku sa zapada ... osim što je ovdje sve trunčicu veće. Krbavsko polje x 20. ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Tamworth: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 9, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard - Hvala ... čituckaj i dalje. Ima još i nekih filmića na koje sam potpuno zaboravio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 14, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Oxley Highway, cesta koju treba obići opet ... ... a usput treba skrenuti i u Walchu. Od vizite Walcha Royal Cafeu ne treba bolji razlog. ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 14, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 14, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Kad sam već kod Walche ... na prilazu Walchi opet sam - po tko zna koji put u ova tri dana - primjetio poveću plavu tablu na kojoj velikim slovima u tri reda piše "STOP REVIVE SURVIVE". Pod ovim imenom u australskoj državi NSW djeluju odmorišta za vozače u kojima se osim mjesta za protegnuti noge besplatno nude čaj, kava i biskviti ... sve kako bi se vozače motiviralo da stanu i da se odmore. Australija je doista ogromna, udaljenosti između naselja mogu biti neugodno velike, i nije nikakvo čudo da je umor vozača ovdje prepoznat kao glavni uzrok prometnih nesreća. Sva odmorišta nisu aktivna cijelu godinu - najaktivnija su vikendima - a kada jesu aktivna vode ih volonteri. ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 18, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Krave uz cestu česta su pojava gdje god sam se vozio. Nockalmstrasse u Austriji, SH20 u Albaniji, D31 preko Korduna ... ima ih na sve strane. Negdje po dvije ili tri, negdje i veće krdo od dvadesetak komada ili ogromno krdo od njih pedesetak. U Australiji ništa ispod barem 500 komada. Treba malo usporiti i potruditi se ne dizati jaču buku i tjeraj dalje. Nisam primjetio nikakve naznake agresivnosti. Ovo na fotkama je omanje krdo negdje sa Oxley Highway. Nekoliko dana kasnije - kad smo grupno prašinjali na Phillip Island - negdje u nizinama iza Snowy Mountains prošli smo kroz krdo od barem kilometra u dužinu i nepoznate širine. Gdje god pogledam, krave na horizontu. Lagana vožnjica na špicu gasa i slalom. Količina dreka koju takvo krdo iza sebe ostavlja po cesti je nevjerojatna. Osim na krave svuda oko sebe treba jako paziti i na stanje na asfaltu. Ovdje nikakvo zastajkivanje i fotografiranje nije dolazilo u obzir ... dok bih se ja dokopao fotića pregazilo bi me barem pedesetak dobro ugojenih dlakavih hrpetina mesa. ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 19, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Apsley Falls: Još dok smo izlazili iz šumetine koja okružuje Apsley Falls osjetio sam da nešto nije sasvim u redu ... ne sa SMT-om - on radi ko vurica - nego sam ja jače u banani. Počeo sam se znojiti i osjetio sam da mi se energy level malčice srozao. Ništa specijalno dramatično no traži pojačani oprez. Prvi dio Oxleya s bržim i otvorenijim krivinama odvozio sam veselo i živahno, no kasnija nizbrdica sa zatvorenim kratkim krivinama gdje mi je motor stalno "na rukama" fest me izmorila. U Long Flat došao sam mokar kao štakor. Ne mogu dovoljno naglasiti korisnost nošenja rezervne majice i base layera. A zgodno je pri sebi imati i priručnu apoteku. Ovog žutog s gornje fotke mogao sam odnesti skupa s foteljom ... toliko ga se jako dojmilo moje garderobno prepakiravanje. Niti uhom da makne. ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 19, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Preko puta kafića/restorana gdje smo se zaustavili postoji benzinjara - to je ona sklepuša iza bandere na fotki ispod. Sve i da nismo trebali gorivo, mi bi skoknuli do nje samo da je izbliza pogledamo. Prastare klepetave pumpe, željezna mreža na vratima i prozorima, tabla s isprintanim i prikucanim oglasima, reklame, zastavice, rukom i kredom ispisana ponuda napitaka i drveni stolić s klupama. Ovdje se moramo vratiti i za tim stolom popiti kavu/čaj. ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 20, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Nakon Đurđinih pokušaja da nas odgura na makadam i nakon vrtoglavih 110-120 po australskom autobanu konačno smo se dokopali Pacifika. Mada moram spomenuti da je prvi kontakt bio prelazak mostom preko rijeke i privremeno parkiranje u mirnoj uvali koja je najviše nalikovala jezeru. Kasniji pogled na kartu potvrdio je moj prvi dojam ... mostom smo prešli rijeku Coolongolook koja se baš na tom mjestu ulijeva u Pacifik a njezino proširenje prije ušća čini jezero Wallis. Još uvijek nisam vidio i doživio Pravi Pacifik. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 20, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Golden Sands Motor Inn, motel u kojeg smo se smjestili za boravka ovdje u Forsteru, prilično je prosječan motel ako ga usporedim s ostalim motelima koje smo pohodili za švrljanja Australijom. Jedino što bi ga moglo izdvojiti od ostalih je bazen u dvorištu. Kako je vrijeme bilo izrazito oblačno i malčice hladnjikavo, prošli smo uz bazen kao pored turskog groblja. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 20, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Da li je onaj crni Suzuki sa OOOGROMNIM hladnjakom model sa Wankel motorom? Kako mu bese oznaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 20, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, SHOKLA said: Da li je onaj crni Suzuki sa OOOGROMNIM hladnjakom model sa Wankel motorom? Kako mu bese oznaka? Suzuki RE5 I crni i crveni ... Poznati i prepoznatljivi i po cilindričnoj kutiji za instrumente. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Februar 21, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Iduće jutro, nakon poštenog nevremena, konačno Pravi Pacifik. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...