protector 1915 Napisano Januar 12, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Hajdemo sada na Gap Bluff, znamo gdje smo fulali skretanje ... trebamo se vratiti po Cliff Street do parkinga i onda stazom po stepenicama. A ima dosta tih stepenica ... dobrih 200-tinjak metara skroz do najgornjeg vidikovca s najboljim pogledom. Jeli napor skakutanja preko tolikih stepenica vrijedan pogleda? U svakom pogledu ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Nakon silaska s Gap Bluffa krećemo prema gradu ali uz zapadnu obalu poluotoka South Head. Ulazimo u dio grada koji se zove Vaucluse i gdje broj lijepih kuća s pogledom na more uvelike nadmašuje broj istih u dijelovima grada kroz koje smo do sada prošli ... ovdje nema loše kuće, samo dobra i bolja. Skrećemo prema parku Nielsen i drug Vader mi kaže da me vodi da pogledam još jednu zanimjivu plažu zanimljivog imena ... Shark Beach. Po australskim kriterijima ovo je mala plažica, sićušna, jedva sto i sitno metara u dužinu ... ali ubrzo mi postaje jasno što je izdvaja od drugih plaža i zašto čak i moj kompić hoće čak iz Parramatte potegnuti ovamo. Plaža se naslanja na Nielsen Park što znači da niti 20 metara od linije mora počinje šuma ... ovdje se na plaži može knjavati u pravoj hladovini. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Otišli smo s plaže Shark a nije još bilo niti deset sati prijepodne ... otegnuo se ovaj dan. Stara Aboridžinska narodna izreka "Tko rano rani na tri plaže stigne" doista ima smisla. A kad smo već tako bogati s vremenom, budemo se malo provozali kroz neke dijelove Sydneya koje još nisam vidio. Najprije uz Rose Bay koji me nekim svojim dijelovima asocirao na Opatiju i dio ceste uz Preluk ... ... potom preko Darling Harboura gdje smo još jučer mastili prste u Harry's cafeu, kroz Pyrmont i preko ANZAC mosta ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... malo po A4 i malo po M4 ... ... i eto nas u Parramatti. Ostavljamo Lexusa na parkingu i uživamo u šetnji pravim Sydneyem. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Subota je i večeras u 21.45 moram uhvatiti prijevoz doma. Na međunarodni checkin moram se pojaviti četiri sata ranije, treba nam sat vremena za dolazak do aerodroma, veći dio pakiranja sam odradio sinoć ... sve to skupa daje mi do znanja da nisam u nikakvoj žurbi. Divna je to prilika da se odvezemo na jednu lokaciju gdje smo već bili i da se još malo predamo jednostavnim zadovoljstvima ... mirisima iz kuhinje i zveckanju čača sa šanka, dobro sređenom dućanu i zanimljivo složenim motociklima, ugodnim konobaricama i razgovorljivim prodavačicama. Topli croissant i crni Chinotto s limetom također su jednostavna zadovoljstva, isto kao i nekoliko artikala iz već spomenutog dućana. Šteta bi bilo - i neozbiljno - vratiti se doma bez dvije ili tri Deus brandirane majice ... nekoliko stotina dolara ne bude nikoga ubilo. Kad malo bolje razmislim, najveća je šteta što su one japanske rukavice rađene u nekim čudnim veličinama. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... Nakon ručka pronašlo se i nešto vremena za kraći odlazak uz rijeku na čaj i kafcu ... ... a potom je sve krenulo u pravcu aerodroma. Čajić za goodbye na Sydneyskom, koji je prilično mali i skučen, teško je ubiti nekoliko sati šetajući okolo ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan ... ... i još samo tri sata hlapljenja u Dohi i već polećem doma. A doma sam odmah počeo njegovati dobru australsku praksu ... big breki uz neizbježnu sitniju lokalizaciju. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 15, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Welcome home Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Januar 15, 2019 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Januar 16, 2019 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vauuu, ne umem drugo nista da kazem. Ne znam dal mozes da mi poverujes, pomislio sam u sebi kako bi bilo lepo procitati neki putopis o dalekoj Austrailiji, pre nekoliko meseci. Kad ono evo kolega nam pruzio tu mogucnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
poka 43 Napisano Januar 16, 2019 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: KTM ADV 990 Prijavi odgovor kao problematičan bravo! hvala! predaleko za plivat, a i poć u skorije vrijeme. meni makar. ali sam "upozna" i taj dio svijete. hvala tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
poka 43 Napisano Januar 16, 2019 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: KTM ADV 990 Prijavi odgovor kao problematičan možda bi se malo prašinja po tom kontinentu, kad bi mi moglo bit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocak... 17 Napisano Januar 16, 2019 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ulepsao si ove hladne dane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan @ all - Hvala, hvala ... veseli me da vam se svidjelo. Postavljajući tekst i hrpetinu fotografija iz ove teme, uočio sam usput da sam neke stvari potpuno zaboravio spomenuti. U narednim danima budem i to sredio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Gorane, VELIKO ti hvala na super tekstu i fotografijama. Iako si mi neke detalje pricao i kod tebe u ZG, ovo je stvarno nesto ne procenjivo i predivno iskustvo Cesto uhvatim sebe kako po vise puta gledam jedne te iste fotografije i divim se To su one avanture koje vecina nas nece nikada doziveti i zato je veliko bogatstvo imati ljude poput tebe na ovakvim moto forumima. P.S. Znam da ti je to jako bliziu, al planiraj i jednu turu za NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Januar 18, 2019 Andragog, 5015 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam skontao, šta bi sa Moto GPom? Jel bila trka, trening.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dano33 46 Napisano Januar 22, 2019 U prolazu, 59 postova Lokacija: AUGSBURG,De Motocikl: suzuki v- storm 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mega super napisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
protector 1915 Napisano Januar 24, 2019 Drug član, 2374 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: T100 / DB6 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/19/2019 at 12:10 AM, srbac said: Nisam skontao, šta bi sa Moto GPom? Jel bila trka, trening.. Subotom trenig i kvalifikacije, nedjeljom zagrijavanje i utrke ... kao i uvijek i svuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...