peratrap 787 Napisano Decembar 10, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Sa napunjenih 55 godina zivota i mnooooogo godina staža na motorima ispunio sam dosta svojih želja ali medju retkima koje nisam su Portugal i Cabo de Roca. Planirao sam ove godine da se provozam donde ali zbog broja potrebnih dana supruga verovatno nebi mogla da krene .I zbog drustva i zbog smanjenja troskova oko spavanja bi bilo lepo da nadjem jos nekog ko ima slicne ideje i da sa dva mopeda prodjemo taj put zajedno. Ako ne nadjem moozda zapalim i sam ali ajde da probamo i ovako. Po meni trebalo bi do 10 dana grubo,znam da nemogu sve videti ali da udarim recku da smo bili na zapadnom kraju Evrope. Zainteresovani javite se brmmm,brmmm 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1563 Napisano Decembar 10, 2018 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Po meni treba ti 3 nedelje za ovu turu ako ces da je odvezes kako treba... Imas 7000km ako ides auto putem, sto je po meni glupo. Ako lepim stazama ides onda oko 10 000km ukupno. Znaci 3 nedelje minimum.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 10, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni treba ti 3 nedelje za ovu turu ako ces da je odvezes kako treba... Imas 7000km ako ides auto putem, sto je po meni glupo. Ako lepim stazama ides onda oko 10 000km ukupno. Znaci 3 nedelje minimum..Tri nedelje vremena se nema ali zelja postoji i nemoze se nikada sve videti, neka ostane nesto i za neki drugi put.brmmm,brmmm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 10, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi sa tim autobusom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 10, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi sa tim autobusom...brmmm,brmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 10, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Obišao sam portugal ali avionom do tamo pa zatim turističkim autobusom. Neverovatno mnogo šuma ima, mislim da može i za motor da se nađu pogodni putevi. Možda videti da letiš do negde pa rentiraš bike.Ovako, treba 4 dana do Azurne obale negde i nazad, to da se ide autoputem do tamo i nazad. Eventualno 6 dana do Barselone i nazad pa posle tamo lagano, znači 2 nedelje minimalno... Mislim da je pored fizičkog vremena problem pronaći i 2 nedelje pogodnog meteorološkog vremena da svaki dan može da se realizuje kao što je planirano, da se ne uleti u neko nevreme, poplavu ili požar. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Decembar 10, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za Cabo da Roca 10 dana je minimum, da vožnja ne bude jurnjava i da ti putovanje "ostane". Ja sam (sam) krenuo preko Švajcarske i severnom Španijom stigao do zapada Pirenejskog polu ostrva i dalje okrenuo na jug. Moglo bi brže dijagonalno preko Španjije, ali je taj deo pust, ravan, nezanimljiv. Meni je također bio cilj, da stignem do najzapadnijeg dela kontinentalne Evrope i očekivao sam da to bude uzbudljivo, recimo kao Nordkapp. Ali nije bilo, Cabo da Roca je prilično "laka" destinacija i zbog toga treba običi i druga mesta u Portugalu, da bi "ostao utisak". Piši šta te inače interesuje pa ću ti predložiti šta videti i kojim putem ići. Portugal je lep... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 10, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Odličan krug!Bez Madrid i Barselone ne bi uopšte išao. Pogledaću sutra šta kaže Google koliko je km po obimu Pirinejskog poluostrva tj. uz more da se vozi što više. To mi deluje najzanimljivije... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Decembar 10, 2018 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @peratrap jel znaš orijentaciono koliko bi put koštao? Ovako ugrubo ja bih rekao od 1500 do 2000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Decembar 10, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan [mention=939]peratrap[/mention] jel znaš orijentaciono koliko bi put koštao? Ovako ugrubo ja bih rekao od 1500 do 2000e.Računaj sa 100€/dan. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Decembar 10, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je 1500 gorivo i putarine ako ne i više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 13, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Za neke stvari u zivotu ne treba previse racunati jer zivot je samo jedan i nema reprizu. brmmm,brmmm 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Decembar 13, 2018 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, peratrap je napisao: Za neke stvari u zivotu ne treba previse racunati jer zivot je samo jedan i nema reprizu. Kreneš onda sa 300 evra, pa dokle stigneš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 13, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan pre sa 3000 e ,pa ako nesto vratis super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 13, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mradomir je napisao: Kreneš onda sa 300 evra, pa dokle stigneš S tim parama i sas biciklom stizes ceo krug da napravis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Decembar 13, 2018 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, peratrap je napisao: pre sa 3000 e ,pa ako nesto vratis super Znači ipak si računao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 14, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako drugacijebrmmm,brmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 14, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pero, u nekom danu Maja mjeseca jutarnja kava u 6.00 u 6.55 pišanje i 7,00 start. svakog dana u 19,00 traži smještaj i tako 5, 6 dana samo napred a onda okreni za nazad istom dnevnom shemom i drugom rutom pa kad dođeš dođeš. ako nađeš jednog slicnog sebi super a ako ne još bolje. možeš ti to a cujem i utreniran si dobrano. pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 14, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan pero, u nekom danu Maja mjeseca jutarnja kava u 6.00 u 6.55 pišanje i 7,00 start. svakog dana u 19,00 traži smještaj i tako 5, 6 dana samo napred a onda okreni za nazad istom dnevnom shemom i drugom rutom pa kad dođeš dođeš. ako nađeš jednog slicnog sebi super a ako ne još bolje. možeš ti to a cujem i utreniran si dobrano. pozdrav.Mile, tako ce i da bude sigurno. Veliki pozdrav iz snežnog Beograda !brmmm,brmmm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Decembar 23, 2018 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Mi krečemo u Portugal na HOG raly Cascai pored Lizbone idemo 5.6.2019 iz Ljubljane do Genove tamo na trajekt do Barcelone i preko Spanije do Portugala.Gore ostajemo 7 dana posle povratak u Sloveniju 21 6 2018. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano Decembar 23, 2018 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Portugal je u svakom smislu zanimljiva i truda vrijedna destinacija pa tako i motoristima.Bija san na cabo de roca i na cabo da sao Vincent’e nažalost na četiri kola. Ja bih gleda da njbrže stignem tamo i odvojiti vrimena koliko je moguće za vidit šta više...PozzzGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 23, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Mi krečemo u Portugal na HOG raly Cascai pored Lizbone idemo 5.6.2019 iz Ljubljane do Genove tamo na trajekt do Barcelone i preko Spanije do Portugala.Gore ostajemo 7 dana posle povratak u Sloveniju 21 6 2018.Vidiš, to je zanimljiva varijanta koja mi nije pala na pamet- trajekt Genova - Barcelona! Koliko izađe karta? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Decembar 24, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, to je zanimljiva varijanta koja mi nije pala na pamet- trajekt Genova - Barcelona! Koliko izađe karta? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Što prije rezerviraš cijena je povoljnija. Pogledaj na www.aferry.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Decembar 25, 2018 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo platili 170 eur gore i dole sa kabinom za spavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 25, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan On 23.12.2018. at 12:54, jama1100 je napisao: Mi krečemo u Portugal na HOG raly Cascai pored Lizbone idemo 5.6.2019 iz Ljubljane do Genove tamo na trajekt do Barcelone i preko Spanije do Portugala.Gore ostajemo 7 dana posle povratak u Sloveniju 21 6 2018. Borise, sa kojom ekipom ideš,jel ih poznajem? Što se tiče cene karte za trajekt zavisi i od toga koliko imaš godina,što si stariji karta je jeftinija. Ja ću najverovatnije za Portugal u maju a ako ne tada onda u julu na skup u Faro.Capo Da Roco me ne interesuje.Tako da moj Petre nikako se ne uklapamo.Ostajem najmanje mesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...