Tenere97 60 Napisano Decembar 22, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika i od nas. Odlicno proveden dan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Decembar 23, 2018 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Juče je oko 11h bila grupa moto deda mrazova na pumpi kod Jaza. Mislim da su išli u Bijelu u dječiji dom. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 23, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeXter79 100 Napisano Decembar 23, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, bilo mi je prelepo, pogotovo što mi je prvi put. Sam osećaj da doprinosim stvaranju 'vako lepog događaja i radost štićenika kroz pesmu i iskrenu ljubav, mi je dovoljna nagrada.Evo nešto mojih slika i video mog ručnog rada.... Tapatalk Cloud - Downlaoad File VID_180450515_222506_966.mp4 CLOUD.TAPATALK.COM Sent from my COL-L29 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 23, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Juče je oko 11h bila grupa moto deda mrazova na pumpi kod Jaza. Mislim da su išli u Bijelu u dječiji dom. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5771 Napisano Decembar 23, 2018 Drug član, 1423 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ovo treba da postane tradicija u svim gradovima u Srbiji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KnicRider 37 Napisano Decembar 23, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd i Knic Motocikl: KTM 1190 Adv 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Деда Мраз и Снегуљица желели бисмо да се захвалимо организаторима за диван дан, не само деци дома у Сремчици него и нама бајкерима ... радујемо се следећем сусрету. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4994 Napisano Decembar 23, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro izbrojala bilo je 150 motora u koloni sto je veliki broj s obzirom na to kakvi su bili vremenski uslovi... O ogromnoj kolicini vode na Obrenovackom putu necu ni da govorim . BRAVO BRAVO BRAVO za sve koji su svoj dolazak u Dom stavili za prioritet broj jedan taj dan bez obzira na sve Svi zajedno smo uspeli da obradujemo drugare i nadam se da cemo biti u jos vecem broju za Uskrs . Sto se mene tice vidimo se opet , opet i svaki put kada je Sremcica u pitanju . Ovo su moje drugarice iz Doma Goca i Zorica , i verujte mi ljudi na rec da ovo njima beskonacno mnogo znaci 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Decembar 23, 2018 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3306 Napisano Decembar 23, 2018 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno je bilo u subotu! Stvarno smo se skupili u velikom broju imajući u vidu sneg i poledicu prethodnih dana. I još jednom smo svojim dolaskom, brojnošću, pozitivnom energijom i poklonima doneli radost drugarima u Sremčici a za uzvrat dobili beskrajnu toplinu, ljubav i sreću ! Hvala svima koji su vozili u veseloj crvenoj koloni bilo na dva ili četri točka a hvala i svima koji su donacijama omogućili da paketići za drugare iz Sremčice budu ukusni i bogati. Pozdravljamo i prijatelje ove naše lepe akcije Jaffu i Imlek koji su nas podržali i svojim proizvodima još više obogatili paketiće. Vidimo se na istom mestu sa istim ciljem, za radost i osmeh naših drugara za Uskrs, a dotle na putu kad otopli i ovde na forumu u međuvremenu A biće još akcija i druženja u novoj godini i prilika da nekoga obradujemo, nekome pomognemo a i da se zajedno vozimo i družimo. Evo par slika iz mog telefona. Pardon, Teodora me ispravlja, iz njenog telefona 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Decembar 23, 2018 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Decembar 24, 2018 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 25, 2018 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Moto deda mraz je stigao i ove 2018. godine da obiđe decu u Sremčici - BJBikers.com BJBIKERS.COM Moto Deda Mraz akcija je održana i ove 2018. godine u Beogradu, čime je nastavljena tradicija koju BJBikers moto klub sprovodi u delo poslednjih 11 godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Decembar 25, 2018 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljstvo je bilo predvoditi ovu veselu kolonu. Pored Sremčice još dva doma (Obrenovac i Šiljakovac) su imala priliku da dočekaju Moto Deda Mraza. Ukoliko ima još nekih akcija zovite, deda Mraz ne odbija poziv osim u slučaju baš mnogo loših vremenskih uslova. Želim vam svima Srećnu Novu 2019. godinu i još puno bezbednih kilometara. XoXoXoXo 5 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 25, 2018 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5422 Napisano Decembar 26, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi , neko je posle ovo dedamrazijade dosao na adu , na svecani rucak sa Hondom cbr 600 , f4i ... na motoru prepravljena prednja maska , tj , desni far je prekriven a na levom ima dva projektora . gvirnuo sam na tablu i video da motor nema hiss. zna li neko ko je momak , mozda nije video moju samoubilacku temu sa kompom ? ako neko zna ko je decko , da ga zamolim da mu odnesem ecu , udzekam na njegov motor i konacno otkrijem da li mi je vrisnuo ecu ili nije ... sory na off 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22544 Napisano Decembar 27, 2018 Integrisan, 9662 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic, tu sam hondu video u ovoj temi, pitaj pokretaca iste o kome je rec, verovatno se znaju posto imaju zajednickih slika... Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Decembar 29, 2018 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan isecak iz sarenice..... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...