-Viper- 547 Napisano Novembar 28, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju kacigu bukvalno nova nošena par puta, kupio sam je par dana pre udesa i od tada stoji u kutiji.Na kacigi su nalepljenje dve kopče za kameru, uz nju ide torba za čuvanje i kutija. Zaboravih velicina je L ima pinlock i suncane naocare.Cenim je 100 evra0606212269 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1395 Napisano Novembar 28, 2018 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to obim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5964 Napisano Novembar 28, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1811 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ide meni sutra na probu, iskreno se nadam da ce odgovarati.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 29, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika unutrašnjosti.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5964 Napisano Novembar 29, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1811 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Salji podatke imas, sve dogovor.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5964 Napisano Novembar 30, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1811 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga stigla, sve kako je kolega rekao, odgovara, odlicna. Nema lazi nema prevare. HvalaПослато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 30, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si zadovoljan, da te dobro služi. Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5964 Napisano Novembar 30, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1811 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ziv bio.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 30, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Prodata.Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...