lalajko 2020 Napisano Novembar 26, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko servis ili kljucara koji moze bravice na alu adv koferima da prilagodi kljucu za paljenje tako da se za sve brave na motociklu koristi jedan kljuc?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Било је то питање већ на форуму, па ћу се усудити да поновим одговор, иако немам личног искуства са тим.Бравар Петко, угао Булевара деспота Стефана и Цвијићеве. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 26, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan To je ovo: Бравар Петко - Петков кључ - Ваша сигурност! WWW.BRAVARPETKO.RS Код нас можете нарезати било коју врсту кључа, чак и онај кључ за који Вам кажу да га је немогуће пронаћи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Novembar 26, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Novembar 27, 2018 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Ako te ne mrzi da se igras baci oko na: Vadjenje cilindra: Prepakivanje cilindra za kljuc: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 27, 2018 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan To bih trebao i ja da uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Novembar 27, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u komsiluku (Kraljevo) su drugaru prepakovali bravu za Vario top case, sa GS-a. Cena-jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
A.J. 348 Napisano Januar 24, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Moscow/Beograd Motocikl: R1200GS & R1250GS Prijavi odgovor kao problematičan U katalogu orig.delova imas potkove i opruge koje su potrebne da “reprogramiras” brave na originalnim koferima. ako je R1200GS LC broj artikla je 51 25 7 698 202, u pakovanju imas 12 opruga i 12 potkova, oznacene su brojevima 1,2,3. Svakog broja imas po 4kom. Za svaku bravu ti treba jedan komplet po manualu mada praxa pokazuje da su za 3 kofera sasvim dovoljna 2 kompleta. Ako budes sam to radio uzmi jos i neko mazivo, npr mobil XHP 222 i u svaku oprugu i potkovu malo namazi pre nego gurnes u cilindar. prvi put kad to radis treba 20-30min za svaku bravu jer opruge stalno ispadaju iz lezista kako pomeris bravu ali nakon 2-3 puta mozes bravu da reprogramiras bukvalno za 5min. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 4, 2019 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan donesi kod mene i uradicemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 4, 2019 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uradjeno odavno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 3, 2019 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Gde si isao da uzmes set za reprogramiranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 3, 2019 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni su u delti dali dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Decembar 13, 2019 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan I Ja ih dobi u Delti! iskreno iznenadjen, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 6, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav vidim temu o bravicama dal neko ima nesipravnu bravicu t.j. treba mi onaj jezicak sta zakljucava ako neko ima rado bi kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...