djuxx 3 Napisano Novembar 16, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd, Cerak Motocikl: BMW R1200GS 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Veteran doduše samo po godinama (59) a ne po kilometraži na motoru. Inače sam očni doktor (dr fr mr...). Počeo sa Motto Guzzi 850 u tridesetim, Yamaha XJR 1300 pa sada BMW R1200 GS ( da.... imam preko 100 kg). Rado ću se priključiti interesantnim turama jer moji matorci ili odustaju od vožnje ili žive u Australiji pa se vidjamo jednom godišnje. Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Novembar 16, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Novembar 16, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7810 Napisano Novembar 16, 2018 Solo Rider, 3091 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао. Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Novembar 16, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 16, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao kolega po motoru i godinama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Novembar 16, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao ... mladiću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 16, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeeee, kad sam ja bio vaših godina motor je bio motor, a ne ovo danas.... Šalim se malo, nisu mi još te godine. Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Novembar 16, 2018 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao komšija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Novembar 16, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, i u Puli vaši kolege po specijalizaciji voze GS.ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Novembar 16, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mile fazer je napisao: pozdrav, i u Puli vaši kolege po specijalizaciji voze GS.ove. Dobrodošao. Ovde smo svi mladi po srcu. Ajde, većina nas. Ima i preozbiljnih 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3153 Napisano Novembar 16, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Još malo pa možeš da se upišeš u klub >60. Dobro društvo, a ima tamo i potencijalnih pacijenata ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16956 Napisano Novembar 16, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Šta vas je ovde matorih, čudo jedno! Kolegi želim dobrodošlicu i da se dugo zadrži u ovom društvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Novembar 16, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i pozdrav od omladinca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Novembar 16, 2018 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Uvek me obraduje pojavljivanje novajlije na forumu, u najboljim godinama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoctorD 23 Napisano Novembar 17, 2018 U prolazu, 39 postova Lokacija: Lukavac, Be i Ha. Motocikl: Suzuki GS 450 L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao, nismo kolege bas po struci direktno posto sam ja asistent doktora ali tu je to u gram sto bi rekli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Novembar 17, 2018 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Još malo pa možeš da se upišeš u klub >60. Dobro društvo, a ima tamo i potencijalnih pacijenata ... Ima tu i mlađih potencijalnih pacijenata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Novembar 17, 2018 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...