djole majstor 12 Napisano Novembar 11, 2018 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ! Interesuje me kakva su vasa iskustva sa Kawasakijem ZX6R Ninja model 2000-2002 godiste, prednosti, mane, odrzavanje, potrosnja… Takodje me interesuje kakav je u odnosu na ostale motore u toj klasi tipa R6, GSXR, CBR... Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13900 Napisano Novembar 11, 2018 Integrisan, 7668 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To su već stari motocikli koji su uglavnom izmenjali puno vlasnika, obično polupani, okrpljeni, loše održavani... Ako je to ta klasa koju želiš, uzmi ono što je ispravno i održavano, pa bilo da je Suzuki, Yamaha, Honda ili Kawasaki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 12 Napisano Novembar 11, 2018 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to jeste nisu mladi i svi su dosta vozeni valjda ce se naci neki dobar primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Maj 8, 2022 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da dignem malo temu iz mrtih Vlasnik sam ZX6R 2001 od skoro, ranije sam izmedju ostalog vozio gsxr srad 750 2000 pa najbolje mogu da ga uporedim sa njim.o Solidno udoban, meni mnogo udobniji od srad-a (ja visok 187 tezak 85-95 variram sezonski jako ) Lepo poteze i ulazi u krivine, meni je bas lepo legao. Iznenadila me potrosnja od 6l, od cepa do cepa mereno, rezim voznje srednje jak sve vojvodjanski otvoreni pregledni putevi pa je tempo bio malo jaci. Za sad su to utisci videcemo vremenom, prva duza voznja od 250 km, ja zadovoljan njime. (Nema migavce na slikama, skinuo sam neke koje je imao jer su mi malo kic i premoderni za njega, treba da kupim neke u skladu sa njegovim godinama i dizajnom) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...