GROS 0 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li moze mali savet promenio bih ulje u yamahi fzr 600 zajedno sa filterom Nemogu dase snadjem po raznim sajtovima koja kolicina ulja je u pitanju kad se menja i uljni filter . Zaprljan mi je prozorcic za kontrolu nivoa . Koje ulje bi moglo da se sipa do 1000 din litar HVALA FORUMASIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan sipaj motul 5100, posto je to je stariji agregat , staje oko 3.5 sa filterom ja mislim(nadji na netu), u sustini isti djavo ko na kolima , odvi stopli , ispusti, zavi . sipaj +filter , i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan ulje za tvoj motor ide od 2,6-2,9 litara sa zamenom filtera,sve zavisi koje ti je godiste motor,i koji je model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI HVALA PUNO MI ZNACI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan PUNO MI ZNACI Njoj ce znaciti jos vise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan ako je starije godiste fzr 600-2,6 sa zamenom filtera,ako je '94 i novije godiste 2,9 sa zamenom filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...