Mindžake Merava 240 Napisano Novembar 10, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne kopiram ceo tekst i slike,evo link ka KP-u gde su oglašene https://goo.gl/q3bE1B Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1056 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 1017 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan I ti si nasao da izbacujes sad oglas umesto krajem meseca kad je plata Sent from my TA-1000 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Novembar 10, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan @x-man Kupio sam ih letos,spremao se tad za neko putovanje,ali ubrzo nakon kupovine imao peh sa motorom i nisam ih ni koristio. Malopre mi se javio neki čovek iz Niša i hoće da mu ih pošaljem u ponedeljak.Treba još sutra da se čujem sa njim da potvrdi kupovinu.Ako on nekim slučajem odustane,meni nije problem da ih sačuvam tebi. Eto,mogu sutra na pp da ti javim da li su prodate,i ako ne budu-čućemo se i mogu ih sačuvati za tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...