Lone_Wolf 0 Napisano Novembar 6, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri, nasao sam Apriliu RS50 4T (2009. god.) pa me zanima kakva su vam iskustva sa motorom. Cuo sam od nekih da su dobri motori a od drugih opet da se cesto kvare i da su skupi delovi. Vase misljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Novembar 9, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto si cuo je istina. Najbolje izgleda od svih motora u toj klasi i skuplji je za odrzavanje od Japanaca. To je to, ukratko. Najveci problem kod tih motora je sto se brzo prerastu tako da za par godina on izmjenja vise vlasnika (partnera.. ) nego moldavska ku*va. Da prostis na izrazu. Generalno, 4t je daleeeeeko pouzdaniji nego 2t, ali je isto tako i nesto slabiji. Savjet? Uzmi neki 125cc 4t, a ako bas hoces 50cc, onda trazi nesto sto ti moze ostati i za posle. Realno, ovaj ces prerasti ne za sezonu, nego za mjesec-dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...