nntom 1540 Napisano Novembar 15, 2018 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan traLalajko 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Novembar 15, 2018 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan On 10.11.2018. at 18:37, milos-v je napisao: Video sam doticnog sta je radio... a kako mu je kolega objasnio,to nisam video? Vozaču belog Golfa sam objasnio da ne sme da obilazi kolonu tako kako je radio, jer je na taj način ugrozio veći broj motociklista. Stvarno je divljao preko svake mere, bilo je očigledno da nema nameru da prekine ludovanje. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 15, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Secam se golfa 6/7 il tako nesto da nas je po Ibarskoj preticao. Posle sam ga video da vozi u sred kolone (ja bio pri kraju) ali nisam skapirao sto se smirio, pomislio sam da se samo umorio od preticanja. A sta si mu uradio,nisam ispratio? Mahnuo znackom ili tako nesto? Ne verujem da onakav vozac reaguje na lepu rec. @Pustolov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Novembar 15, 2018 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ostalo bez fizičkog kontakta, a značku nemam - u Zemunu nisu baš popularne. Obratio sam mu se kad je kolona zastala, čini mi se u Stepojevcu. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 16, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Pustolov said: Sve je ostalo bez fizičkog kontakta, a značku nemam - u Zemunu nisu baš popularne. Obratio sam mu se kad je kolona zastala, čini mi se u Stepojevcu. Aha. Ok. To mi je promaklo. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Octobar 31, 2019 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Vreme za temu 2019.? @lalajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Octobar 31, 2019 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 437 Napisano Octobar 31, 2019 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Arandjelovac-Rudnik-Ostrvica-Arandjelovac Jedna lepa nedeljna vožnja sa pocetka leta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...