Jump to content

Moto Zajednica

Pustolov

Članovi
 • Broj tema i poruka

  856
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1118 Excelent

O članu Pustolov

 • Rank
  Политички некоректан
 • Rođendan 12.01.1971.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Zemun
 • Motocikl
  Honda CB 1100 SF X - Eleven

Poslednji posetioci profila

2826 profile views
 1. Добровољаца би било на претек, па би лако било изабрати најбоље, поделити задужења унапред (на пример ко затвара коју улицу). Обавестити све учеснике да нема претицања у колони и да се вози цик - цак приликом доласка и одласка, можда и неким цртежом, паноом. Обезбедити чело, зечеље и бокове, задужити поједине да избацују залутале четророточкаше из колоне. Или радити све оно што се радило ранијих година, а ове није. Ово је била најбезбедније могућа вожња, а јуче је био хорор. А многи су водили и своју децу...
 2. Да се не лажемо: Најгора организација, најгора редарска служба икада!!! Без конкуренције. То се видело још пре поласка, по дочеку, по томе како су и где мотори сложени - паркирани, по изосталим инструкцијама редара. Даље, по изостанку "блокирања" бочних улица пре наиласка колоне, или било кад. Није било координације између почетка и остатка колоне, "чело" је ишло пребрзо, што је изазвало јурњаву оних позади који су јурцали да "ухвате" прикључак...... Да не набрајам. Пошто сам свестан да ће ове речи изазвати незадовољство многих, којима ћу звучати " незахвално", напомињем да је у организација у другим аспектима остварила невероватан искорак: популаризација, спонзори, Кока - Кола, државни фондови, квалитетнији поклони, "нове" установе које примају поклоне.. Све ово захтева озбиљну редарску службу, сви са радио везом, са испланираним обавезама односно задужењима сваког члана. Људи су били исти као сваке године, редари не. Зато је данашња статистика гора него 10 година заједно.
 3. Pustolov

  Ostrvica 2019

  Е нека си им рекао. Зна се како се вози у таквој и толикој колони, без егзибиција.
 4. БРАВОТИГА! Пратим Друже!
 5. https://www.youtube.com/watch?v=39OTxV22Kok
 6. Bravo omladino! Ja sam se prijavio za sledeće putovanje. Ne znam da vozim OFF, nikad nisam, nije me čak ni zanimalo. Međutim, kada sam video Dekijev film, primio sam se - ne na OFF, već na sam koncept putovanja. Obećao sam da ću da slušam starije, i polako za njima. Što se ostalog tiče, mogu da pojedem, umem i da popijem, tako da ću se ipak koliko - toliko uklopiti. Ovo je zaista najlepši način da se do kraja istraži ogroman i predivan Krit. Dobra ideja, još bolja realizacija. Čekamo video!
 7. Hvala svima na pomoći i sugestijama. Pablo je problem rešio, i sve se vidi kao pre. Hvala Pablo!!!
 8. TNX za info. Kod mene se ni preko TT na telefonu ne vide te fotke.
 9. Pustolov

  Gajba na moru

  Hvala Rajko! Postupam po uputstvu.
 10. Lepa priča, slične sam puteve prošoa u maju 2016. Peleoponez je sjajna destinacija, uzduž i popreko - naročito ako se "zađe u kopno". Monemvasia je i na mene ostavila takođe jak utisak. Od juga preporučujem još tvrđavu na moru u Metoniju (zapadni "prst" Peloponeza), kao i Koroni koji se nalazi malo istočno odatle. Na to ostrvo na kome si bio (Elfanisos) sam već nekoliko puta želeo, ali nikako da odem. Izgleda da i nisam ništa propustio?
 11. Pustolov

  Gajba na moru

  Slučajno otkrih da je ova i pet drugih mojih tema, objavljenih od jula 2013 do avgusta 2017 odjednom, naprasno, ostala bez svih fotografija koje sam ja kačio. Fotke drugih forumaša u tim pričama su i dalje vidljive. Slike su postavljane preko „Postimage.org“, kao i fotografije iz mojih priča posle leta 2017, koje su i dalje vidljive. Provrerio sam na „Postimage“-u i sve te fotografije koje su bukvalno nestale, i dalje stoje na tom sajtu za deljenje snimaka, bez bilo kakvih promena, proverio sam. Molim admine za pomoć. Ako je potrebno obezbediću pristup na „Postimage“, ali vas molim za „spas“ ovih dragih uspomena.
 12. Slučajno otkrih da je ova i pet drugih mojih tema, objavljenih od jula 2013 do avgusta 2017 odjednom, naprasno, ostala bez svih fotografija koje sam ja kačio. Fotke drugih forumaša u tim pričama su i dalje vidljive. Slike su postavljane preko „Postimage.org“, kao i fotografije iz mojih priča posle leta 2017, koje su i dalje vidljive. Provrerio sam na „Postimage“-u i sve te fotografije koje su bukvalno nestale, i dalje stoje na tom sajtu za deljenje snimaka, bez bilo kakvih promena, proverio sam. Molim admine za pomoć. Ako je potrebno obezbediću pristup na „Postimage“, ali vas molim za „spas“ ovih dragih uspomena.
 13. Slučajno otkrih da je ova i pet drugih mojih tema, objavljenih od jula 2013 do avgusta 2017 odjednom, naprasno, ostala bez svih fotografija koje sam ja kačio. Fotke drugih forumaša u tim pričama su i dalje vidljive. Slike su postavljane preko „Postimage.org“, kao i fotografije iz mojih priča posle leta 2017, koje su i dalje vidljive. Provrerio sam na „Postimage“-u i sve te fotografije koje su bukvalno nestale, i dalje stoje na tom sajtu za deljenje snimaka, bez bilo kakvih promena, proverio sam. Molim admine za pomoć. Ako je potrebno obezbediću pristup na „Postimage“, ali vas molim za „spas“ ovih dragih uspomena.
 14. Slučajno otkrih da je ova i pet drugih mojih tema, objavljenih od jula 2013 do avgusta 2017 odjednom, naprasno, ostala bez svih fotografija koje sam ja kačio. Fotke drugih forumaša u tim pričama su i dalje vidljive. Slike su postavljane preko „Postimage.org“, kao i fotografije iz mojih priča posle leta 2017, koje su i dalje vidljive. Provrerio sam na „Postimage“-u i sve te fotografije koje su bukvalno nestale, i dalje stoje na tom sajtu za deljenje snimaka, bez bilo kakvih promena, proverio sam. Molim admine za pomoć. Ako je potrebno obezbediću pristup na „Postimage“, ali vas molim za „spas“ ovih dragih uspomena.
 15. Slučajno otkrih da je ova i pet drugih mojih tema, objavljenih od jula 2013 do avgusta 2017 odjednom, naprasno, ostala bez svih fotografija koje sam ja kačio. Fotke drugih forumaša u tim pričama su i dalje vidljive. Slike su postavljane preko „Postimage.org“, kao i fotografije iz mojih priča posle leta 2017, koje su i dalje vidljive. Provrerio sam na „Postimage“-u i sve te fotografije koje su bukvalno nestale, i dalje stoje na tom sajtu za deljenje snimaka, bez bilo kakvih promena. Molim admine za pomoć. Ako je potrebno obezbediću pristup na „Postimage“, ali vas molim za „spas“ ovih dragih uspomena.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja