Ćale 3092 Napisano Novembar 2, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Više puta, kad nešto smišljam oko kuće, motora ili ostalog, lakše mi je doneti neku odluku, kad je vizualizacija konkretnija. Pa rekoh da smislimo i jedno mesto gde mogu da se stavljaju, diskutuju i obrađuju ideje vezane na razne projekte, gde bi Photoshop znao biti od pomoći. U pomoć drugarima, koji rade na obnovi nekih starih motora, drugima koji npr prave fasadu, trećima koji bi suprugu da ofarbaju u plavo i slično. Ako budem u prilici, pomoći ću. A dobrodošli i svi drugi, koji raspolažete sa znanjem i veštinom, da bar malo olakšamo neke od DIY projekata u našoj zajednici. Npr evo jedan, dva primera, ... (na brzaka i ne baš detaljno, al pomaže) Pa da počnemo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Novembar 2, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ćale legendo, bilo je dosta pitanja oko boje motora pre farbanja, kako stoji, detalji, ovako, onako ... odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Novembar 2, 2018 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan @Ćale Nisi valjda selektovao svaku plastiku? Imas i laksi nacin da znas Npr. izdvojis sve crvene i samo njih menjas. Na brzaka sam uzeo neku fotku sa neta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Novembar 2, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, pa vidi se Znam da može i to al u principu nekad kad se radije zaje*avam sa layerima, pa onda recimo stavljam različite boje/stilove na različite elemente, znači, da nisu svi u zajedničkom layeru. I da ne bi neko pomislio da sam neki ekspert u Photoshopu, nego tek toliko da zadovoljim neke osnovne potrebe. A kako olakšati taj princip, otvoren sam za nauku Zato se i nadam da će ovamo uleteti eksperti, kao što si najverovatnije ti druže pa da to na nešto liči. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 2, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Moj Duki je 3d modelar u Maji.Sta to dete zna sve da napravi,kuku i lele...ako nekom treba da se napravi motor... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Novembar 2, 2018 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Ćale je napisao: Jesam, pa vidi se Znam da može i to al u principu nekad kad se radije zaje*avam sa layerima, pa onda recimo stavljam različite boje/stilove na različite elemente, znači, da nisu svi u zajedničkom layeru. I da ne bi neko pomislio da sam neki ekspert u Photoshopu, nego tek toliko da zadovoljim neke osnovne potrebe. A kako olakšati taj princip, otvoren sam za nauku Zato se i nadam da će ovamo uleteti eksperti, kao što si najverovatnije ti druže pa da to na nešto liči. Hvala unapred! Koristan link: 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 2, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jbt fake starke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 2, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad je dobra ženska ne smetaju ni fake starke, može da ima i gumene opanke Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 2, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Ćale di bre svetogrdje Ducea u plavo.....cccccccc ako vec oces malo dinamike, uradi ovo... znam da nije za nas photoshop dunstere ali je ducati ducati samo u nekim bojama i profesionalci mogu sigurno da urade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Novembar 3, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, СајберГастарбајтер je napisao: @Ćale di bre svetogrdje Ducea u plavo.....cccccccc ako vec oces malo dinamike, uradi ovo... znam da nije za nas photoshop dunstere ali je ducati ducati samo u nekim bojama i profesionalci mogu sigurno da urade Hahahaha, ma bez brige druže Duče ne menja kožu. Samo sam hteo pričarati o čemu pričam Što se tiče mog Dukca jedino je mala ideja o crnom/karbonskom prednjem blatobranu al iskreno, ovako originalno mi je skroz kul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 3, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uf dobro je.... nego kad se vec igramo evo i moj predlog posle 15 minuta u Gimpu Dukitch 939 supersport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Novembar 3, 2018 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Duče Benetton Fuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 3, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaludan pop i jarice krsti.... zgubidanim danas malo i gledam neke tutorijale na yutubetu za Gimp i evo tvog Ducea u zelenom ko kawa Ako nastavim ovako ce da napravim kao na onim prvim slikama sto postavih. Jes da nisam talentovan za dizajn, ali bar imam dobru volju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Novembar 5, 2018 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Jedan tutorijal na yt i odradio sam ovako nesto, a pre toga sam znao da samo postoji photoshop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Decembar 10, 2018 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene malo Photoshopa... Nije promena boje, al je malo promena ambijenta od gore postavljene slike @Djole Rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Decembar 10, 2018 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 3.11.2018. at 0:13, СајберГастарбајтер je napisao: @Ćale di bre svetogrdje Ducea u plavo.....cccccccc ako vec oces malo dinamike, uradi ovo... znam da nije za nas photoshop dunstere ali je ducati ducati samo u nekim bojama i profesionalci mogu sigurno da urade A evo i skoro pa obelezja DUCATI-a 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...