anakin 52 Napisano Octobar 31, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem tamahu tdm 2000g. Lanac, lancanici i gume u dobrom stanju motor nije registrovan. Motor je na mom imenu. Cena 1400e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Octobar 31, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Telefon 0616670324 sasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1548 Napisano Octobar 31, 2018 Drug član, 1092 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Prilično poznat motocikl, sa prilično poznatom istorijom ovde na forumu.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Octobar 31, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan A sta hoces da kazes sa time? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Octobar 31, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, anakin je napisao: A sta hoces da kazes sa time? e ...ovo sada postaje vec interesantno.... ..pratim 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3341 Napisano Octobar 31, 2018 Drug član, 1010 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ако сам добро пребројао, ово је четврти на продају овде. А каква је историја овог примерка, с' обзиром да је повољнији од осталих? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3183 Napisano Octobar 31, 2018 8-bit, 1928 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Što tako jeftino? Inače viđao sam ga tu i tamo, izgleda pristojno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Octobar 31, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga platio 1700e i bio je godinu dana reg. Prodajem ga jer su mi hitne pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1548 Napisano Novembar 1, 2018 Drug član, 1092 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pod komentarom ništa loše ne mislim. Ono što se zna je da je pre 2 godine još imao 6 cifara na cajgeru, da je rađena generalna na agregatu (što je dobro), dugo je bio na oglasu u Loznici tada, imao je i jako lepu ralicu crvenu ispod. Jed od vlasnika je tada bio neko iz Moto Kluba Joker, ne znam da li njihov predsednik, ne secam se dobro (Otuda Joker na bočnoj plastici).Ja ne znam u kakvom je taj motor stanju, niti zelim da tvrdim bilo sta na o njemu, pričam proverene stvari o njemu o kojima se pisalo ovde na forumu.Tebi srećna prodaja. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 1, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo loše da malo napišeš u kakvom je stanju mašina, šta bi trebalo da se radi na njoj (ako ima nešto da se radi), čisto da potencijalan kupac ima uvid u moguće dodatne troškove. Takođe, stavi i neku noviju sliku motora. Ona gore je slika koju je koristio i onaj koji je tebi prodao motor (a čini mi se još i raniji vlasnik) Slikaj ga malo iz više uglova. Potrudi se (barem malo) oko oglasa, već ako ti je hitna lova... 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Novembar 1, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je bio od presednika kluba joker i on je radio generalnku na motoru. Generalku je radio mcm racing temerin. Na motoru bi trebalo da se prefarbaju tockovi jer su ofarbani sa sprejom u boci i los je kvalitet farbe. Mehanicki nema nikakvih problema. Ralicu sam ja skinuo jer je bila puknuta i nije mi se svidjala. Stavit cu slike cim budem mogao radim noc ove nedelje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 15, 2019 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan jel ovaj motor prodat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da još uvek nije... Stoji na Polovnim Automobilima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 15, 2019 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam poruku, kaze covek da ima 40.000 na satu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Momentum je napisao: Poslao sam poruku, kaze covek da ima 40.000 na satu Sto mu dodje 2000 km godisnje Meni malo nelogicno ali ne i nemoguce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Momentum je napisao: Poslao sam poruku, kaze covek da ima 40.000 na satu Taj podatak je manje-više ne važan kad je na agregatu urađena generalna (pre će biti da ima 140000)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Maj 16, 2019 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam prodao pre zime i ima na satu oko 120000km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Maj 16, 2019 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Kupac je kupio motor od mene da bi zaradio nesto na njemu zato ga prodaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1548 Napisano Maj 16, 2019 Drug član, 1092 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Takve prevare se rade sa vozilima iz uvoza, ne sa onima koji imaju istoriju ponavljanja po oglasima i našim sajtovima, naročito ovaj model sa prepoznatljivim džokerom na plastici.Hoće da uzme pare na prevaru, promenio km sat, a žao mu da prefarba plastike za 50e.Moram tako da se izrazim nažalost, ali ozbiljno glup lik.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 16, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama u oglasu na PA vidim da su ofarbane felne i prednji štapovi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 16, 2019 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan hehe, ide cajger unazad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Maj 16, 2019 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je dobar ima na njemu da se uradi estetika. Trebalo bi srediti sasiju na nekim mestima je spala farba. Lik kada je kupovao motor od mene sigurno je sat vremena gledao motor ako ne i duze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...