shoyyka 10449 Napisano Octobar 21, 2018 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Našao ih danas u garaži,stoje par godina,od Fokusa...M12x1,5 je korak (navoj)...ima matica k'o nove,a ima i zardjalih,navoj je odličan...ako nekom treba...069 780-113 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Octobar 21, 2018 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja te ukrasne pola pogubio... Pa moram da imam dve gedore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Octobar 21, 2018 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti trebaju...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Octobar 21, 2018 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa čuj...trebaju Taman da ih uparim. Šalji, na moj račun, naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Octobar 21, 2018 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Biće poslati kolegi Arakisu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...