Jump to content

Moto Zajednica

Udes na izlazu iz naselja Kotez

Recommended Posts

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind XF650

Danas oko 10h na izlazu iz naselja Kotez stradao je vozac na skuteru.Za njegovo stanje ne znam ali kako su mi rekli oni koji su bili tu za vreme nesrece covek je auto isparkiravao auto na ulicu i nije ga video. Nadam se da je vozac dobro i zelim mu brz oporavak.Ako neko zna nesto o ovome neka napise.PS.Pandur mi rece da nije imao kacigu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1359 postova

Nadamo se da je motorista dobro,

Mada posle ovakvih situacija treba da se  i mi zamislimo ? Kod nas kaciga glavu cuva ( i to ona kvalitetna ne ona sa buvljaka od 2000din ili 2evra  citaj kosta samo 2evra u kini), A MOTOR JE KRASI .Bez obzira koliko kosta motor  i koliko ima kubika , kaciga bez obzira na cenu je jeftina.

Bez preteranog foliranja kacigu na glavu ako vam treba ista.

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

I ja mu zelim sve najbolje da se sto pre oporavi, pa da se opameti i nosi kacigu!! I dodoado bih da su osobe na skuteru jako neoprezne, brze, ne postuju propise itd, gledao sam ih kod mene, sve sami klinci, jure ko ludi bez kaciga, probijaju crveno na semaforu, jednom recju STRASNO ponasanje!!!

p.s. Da je vozio sporije  verovatno bi uocio auto koji izlazi!!,i cisto sumnjam da je imao upaljeno svetlo radi lakseg uocavanja!!

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind XF650

Znate kako ja jesam nov vozim tek 3 meseca ali prva stvar pre kupovine motora jeste bila kaciga,jakna,rukavice...cak sto vise razmisljam i u metrou da se pazari onaj floruscentni prsluk sto panduri furaju i njega da obucem.. mislim briga me sto cu da budem ko svemirac moj zivot je u pitanju ali par puta sam se i lomio da kupim motor samo zato sto sam posetio crnu hroniku na ovom forumu ... mislim jbt ne znam dal ima jedan dan u nedeljii da neko ne strada :(

• U prolazu, 99 postova

putevi su losi puni ulegnuca i cega sve stalno pricamo kako su krivi drugi i bitno je da se nama nije desilo

e pa krivi smo i mi sami .citam svi pisu, kaciga glavu cuva ne bi se slozio to je samo delimicno pamet glavu cuva

e sad sto smo svi nervozni na gasu to je nesto drugo.

ja samo hocu da kazem da smanjimo brzinu i otvorimo oci na sve strane to sa kacigom je toliko preterano da su klinci oguglali na to

u vecini slucaja nosimo mi stariji.treba  da se savetuju da se smanji brzina (dosta klinaca je sebi utuvilo imam skupu kacigu opremu i to ce da me spasi .

mislim da je kod nas presudna brzina .i jos da dodam svi budje skutere da idu brzo ali nikom ne pada na pamet kako da se ukoci

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja