oblak 350 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan imam problem na suzani sv 650 2001 godina. nedavno sam je pazario i odmah sam primetio da jako tesko "nalazim" vagu kad krecem u prvoj, ako pustim brze i dam gas zacuje se jako krcanje u masini, kao neko proklizavanje ili sta vec. uspevam da nadjem neki odnos u davanju gasa i pustanju kvacila da mi se to uvek ne cuje ali mi se desava da zbog niskog gasa ugasim motor. znaci ako dam jaci gas nesto zakrtci i podseca na proklizavanje ali uz jak zvuk a ako dam manji gas ugasi mi se motor. ima li ko ideju sta bi to moglo biti, inace mi lamela ne proklizava u voznji i nisam primetio nikakav drugi problem???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3433 Napisano Maj 2, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5591 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Cuje li ti se to u voznji , na kojim obrtajima i pod kojim gasom ako se cuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan ne, u voznji se nista ne cuje samo pri kretanju u prvoj. posle saltam normalno. kao da proklixa kvacilo ali uz taj zvuk krcanja. ako dam manji gas uspevam da izbegnem tu pojavu ali mi se desava da mi se motor ugasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan ne, u voznji se nista ne cuje samo pri kretanju u prvoj. posle saltam normalno. kao da proklixa kvacilo ali uz taj zvuk krcanja. ako dam manji gas uspevam da izbegnem tu pojavu ali mi se desava da mi se motor ugasi. Sinter lamelno kvacilo sa retkim uljem pogotovo kada je motor zagrejan hoce da zaskripi ! preporuka je gusce ulje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan ok Majstore ako je samo to, ali zaskripi i na hladno isto, jebem li ga vise bas sme nervira. jel ne moze da ima neke veze s korpom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan jesi li probao krenuti sa 2 brzinom,i sta se onda desava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan isto je i sa drugom, ako dam malo jaci gas i pustim kvacilo on na vagi zaskripi kao da kliza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma daj bre...cuje ti se lanac unutar motora, sigurno, nista strasno , treba samo da se dotegne na spaner ako ima mesto , to se cuje kod vecine motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Lamele! I pregledaj korpu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan lamela korpa..nesto od toga,to jest u tom segmentu verovatno,,ali opet ovako na slepo dok se necuje nemoze se sa sigurnoscu tvrditi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan jeste taj zvuk nesto povezan sa proklizavanjem lamele na vagi ali je jako grub zvuk kao da metal od metal grebe i motor trza kao da nesto lepi pri hvatanju a kad dam manji gas i pustim sporije kvacilo krene normalno i sve je ok.. jel moze nesto da se sjebe na menjacu??????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan jeste taj zvuk nesto povezan sa proklizavanjem lamele na vagi ali je jako grub zvuk kao da metal od metal grebe i motor trza kao da nesto lepi pri hvatanju a kad dam manji gas i pustim sporije kvacilo krene normalno i sve je ok.. jel moze nesto da se sjebe na menjacu??????????? DRUGI PUT ! Sinter lamele skripe o metalne medjuploce taruci se proizvode skripavi zvuk ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Zivotom, cuje se u momentu kada kreces iz mesta, i cuce se u bilo kojoj brzini. Probaj i iz trece i opet ce se cuti. Da je nesto dobilo lufta culo bi se i na leru i u voznji, da su lamele izlizane proklizavalo bi kvacilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan hvala momci sad mi je lakse :-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...