Jump to content

Moto Zajednica

krcanje u masini na sv 650 s

zasto mi krci suzuki  

4 članova je glasalo

1. 1. zasto mi krci suzuki

• menjac
      1
    • lamela
      3

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 337 postova
  • Motocikl: Vespa

imam problem na suzani sv 650 2001 godina. nedavno sam je pazario i odmah sam primetio da jako tesko "nalazim" vagu kad krecem u prvoj, ako pustim brze i dam gas zacuje se jako krcanje u masini, kao neko proklizavanje ili sta vec. uspevam da nadjem neki odnos u davanju gasa i pustanju kvacila da mi se to uvek ne cuje ali mi se desava da zbog niskog gasa ugasim motor. znaci ako dam jaci gas nesto zakrtci i podseca na proklizavanje ali uz jak zvuk a ako dam manji gas ugasi mi se motor. ima li ko ideju sta bi to moglo biti, inace mi lamela ne proklizava u voznji i nisam primetio nikakav drugi problem????????

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5591 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Cuje li ti se to u voznji , na kojim obrtajima i pod kojim gasom ako se cuje?

ne, u voznji se nista ne cuje samo pri kretanju u prvoj. posle saltam normalno. kao da proklixa kvacilo ali uz taj zvuk krcanja. ako dam manji gas uspevam da izbegnem tu pojavu ali mi se desava da mi se motor ugasi.

• Svrati ponekad, 303 postova

ne, u voznji se nista ne cuje samo pri kretanju u prvoj. posle saltam normalno. kao da proklixa kvacilo ali uz taj zvuk krcanja. ako dam manji gas uspevam da izbegnem tu pojavu ali mi se desava da mi se motor ugasi.

Sinter lamelno kvacilo sa retkim uljem pogotovo kada je motor zagrejan hoce da zaskripi ! preporuka je gusce ulje !

ok Majstore ako je samo to, ali zaskripi i na hladno isto, jebem li ga vise bas sme nervira. jel ne moze da ima neke veze s korpom?

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

lamela korpa..nesto od toga,to jest u tom segmentu verovatno,,ali opet ovako na slepo dok se necuje nemoze se sa sigurnoscu tvrditi...

jeste taj zvuk nesto povezan sa proklizavanjem lamele na vagi ali je jako grub zvuk kao da metal od metal grebe i motor trza kao da nesto lepi pri hvatanju a kad dam manji gas i pustim sporije kvacilo krene normalno i sve je ok.. jel moze nesto da se sjebe  na menjacu???????????

• Svrati ponekad, 303 postova

jeste taj zvuk nesto povezan sa proklizavanjem lamele na vagi ali je jako grub zvuk kao da metal od metal grebe i motor trza kao da nesto lepi pri hvatanju a kad dam manji gas i pustim sporije kvacilo krene normalno i sve je ok.. jel moze nesto da se sjebe  na menjacu???????????

DRUGI PUT ! Sinter lamele skripe o metalne medjuploce taruci se proizvode skripavi zvuk !  ;)

• Zainteresovan, 493 postova
  • Motocikl: Honda Vision

Slazem se sa Zivotom, cuje se u momentu kada kreces iz mesta, i cuce se u bilo kojoj brzini. Probaj i iz trece i opet ce se cuti. Da je nesto dobilo lufta culo bi se i na leru i u voznji, da su lamele izlizane proklizavalo bi kvacilo.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja