cicko_ru 240 Napisano Octobar 12, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Jutros ispred ulaza nestala Breva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 240 Napisano Octobar 12, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija. Ruma. Zeleznicka 21. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Octobar 12, 2018 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Octobar 12, 2018 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Cicko, stavi snimak sa kamere. Možda neko pozna lopurdu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Octobar 12, 2018 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Koji bedak.. Šta si imao od zaštite? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano Octobar 12, 2018 Hronični Motociklopata, 7360 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kakva moroncina krade ovako redak motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 240 Napisano Octobar 12, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Znam koje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Octobar 12, 2018 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Ausländer si vido info o motociklu u profilu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 12, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Видим, све се борим са ово мало информација и ништа да кликне. А не бих да оффујем тему. Кад купим БМЊ рачунам и на који постотак квоцијента И-Ку. За сад ништа.Brate Auslenderski, ako ti je za utehu, nisi jedini. Ni meni ovde ništa nije jasno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11264 Napisano Octobar 12, 2018 Ne silazi, 2286 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Tip zajahuje motor,znaci upalio ga je ?kako?Jel bio vezan?kako je to skinuo?Nesto tu fali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 240 Napisano Octobar 12, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cezarpa je napisao: Tip zajahuje motor,znaci upalio ga je ?kako?Jel bio vezan?kako je to skinuo?Nesto tu fali. Jedino fali motor. Dvojca su bila,znam ko su. Inspektorima sam stavio sve podatke cak br.telefona. ovog sto seda na motor. Javljam dalji tok. Imam i video snimak. U ptanju su dva narkomana. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11264 Napisano Octobar 13, 2018 Ne silazi, 2286 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nedavno u dva maha bio zrtva kradje od nekih narkomana,meni su obili auto.Operisali su u vise navrata u kraju,policija zna koji su i nista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 240 Napisano Octobar 13, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Motor je nocas pronadjen. Nemanja Jovic 2000g. i Gutaji Steva 1994. Iz Rume. Zavisnici opijata. Odgovorni za ovo delo. Kasnije cu opisati svo desavanje. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je. Jel motor u redu?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Octobar 13, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da je motor nadjen. Nego kolega kada se sve slegne napisi sta se tu izdesavalo. Nije ni meni jasno kako je samo seo na motor i odgurao ga. Jel je bio vezan, zakljucan nekim dodatnim lancem, u stvari ajde cekamo pa cemo videti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Octobar 13, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je ovo podgojeni narkoman Nego, jel si im bio u posetu pre inspektora? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Octobar 13, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo za ocekivati da ce neko normalan ukrasti ovako egzotican motor... srecom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11264 Napisano Octobar 13, 2018 Ne silazi, 2286 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kako je proslo vracanje motocikla?Preko policije ili licno?Jel bilo grubosti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 13, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Vrh! Zveknuo ti motor, lepo ispozirao za kameru, čak imaš i njegov telefon... Što si mučio policajce? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Octobar 13, 2018 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da je sam "resio" verovatno bi prosao gore nego stoka sa kamere. A inace, da se ne zaboravi, jer je na dobrom putu, policija i sluzi za ovakve stvari! Gradjani ne treba da sprovode zakon licno nego da prepuste njima. O tome kako oni rade, ne bih... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Octobar 13, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan To se zato radi u mraku gde nigde nikog nema Uzece im neke informacije inspektori i napisace prijavu... I eto njih za par dana napolju da opet kraduckaju po kraju za koji fiks... Ovako bi im stavio do znanja da se drze dalje od njegove imovine! Verovatno bi i saznao dal je neko narucio kradju ili su samo videli priliku ili kljuc u bravi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 240 Napisano Octobar 14, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Epilog. To vece kad sam parkirao motor(obicno zakljucam korman) to nisam uradio jer sam trebao jos nesto da obavim. a nisam. Zastita nula. Ujutro oko 7:30h izlazim i vidim nema Breve, i onda krece u glavi gde sta kako ko? U roku od par sati saznajem toliko informacija da bi udb a pozavidela. Sve to prezentujem policiji. Odlaim u nocnu smenu, i oko 00:30h zove me inspektor i rece : Donesi kljuc od motora da ga ne guramo. Dodjem i uz dogovor odvezem Brevu do posla i odem u PS. stanicu da dobijem potvrdu o vracanju motora.Pitam gde su momci? Inspektor mi otvara vrata jedne kancelarije i pokazuje mi Jovica odvaljenog od narkotika u fotelji, mali spava. Gde je drugi , Gutaji? U podrumu. Ok. Idem po potvrdu i nazad na posao. Na motoru slomljen vizir,far,brzinomer, i jos neke sitnice. Lopine to jest pozajmljivaci necije imovine pusteni su u toku noci. Ima jos, pisem veceras. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 240 Napisano Octobar 14, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 14, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E sad treba naći način da im se naplati materijalna šteta, psihički bol, povišen pritisak i sve što su prouzrokovali ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9282 Napisano Octobar 14, 2018 Drug član, 1923 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan ^ To ce verovatno biti problem, jer sve sto su imali su verovatno nabili u nos. Stvarno steta za motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...