Endurac 960 Napisano Octobar 11, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozz kolege velicina je 48 ima protektore i oba uloska, menjam za istu samo najmanje dva br. veću, takodje sa protektorima i oba uloska. Ovo je visinu oko 170 etak cm. Samo da napomenem druge jakne me ne zanimaju u zameni hvala;) moze plavo siva takodje. 0640714480 jakna cela i ispravno sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan1984 35 Napisano Octobar 14, 2018 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Plovim drugim vodama Prijavi odgovor kao problematičan Moja je broj 50.Nine na prodaju,ali mozes da probas radi broja.Ista kao tvoja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Octobar 15, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Bojan1984 je napisao: Moja je broj 50.Nine na prodaju,ali mozes da probas radi broja.Ista kao tvoja. Hocu vrlo rado, hvala na ponudi, videcu se sa kolegom danas nadam se da uporedim jos malo vecu od br. 50, jos ne znamo broj, pa javljam. Boze me sacuvaj nemackih velicina, americkih mera i Italijanki sa stiklama preko 10cm.....;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Octobar 15, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan I tako....:) rešismo;) 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Octobar 17, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem drugarima koji su se iskontaktirali i vecnoj mudrosti foruma;) ako nekom istrce pantale sa 100 cm u struku nek javi...to ostaje aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...