aca-pn 6433 Napisano Octobar 8, 2018 Enduraš, 6396 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ovu Madhead kacigu sa oglasa, M je velicina medjutim, mala mi je, tek sam je sad probao. Cena ista koliko sam je i platio, 5000 din 064 255 96 26 Aca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 8, 2018 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Idu li i naočare uz nju? Za koji obim glave je realno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Octobar 9, 2018 Enduraš, 6396 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Idu i naocare, moj obim glave je 58, ali mi je ipak tesna sa potkapom. Verovatno bi vremenom legla ali slabo se ja vozim pa bi to kod mene potrajalo. Ipak sam je narucio da probam jer je cena stvarno povoljna, a kaciga bukvalno kao nova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...