vasa.93 2658 Napisano Octobar 7, 2018 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem aluminijumske slajdere za osovine točkova za Yamahu MT-07. Kupljeni na Aliexpress-u, ali nažalost ne pašu za Yamahu Tracer 700, pa ih prosleđujem dalje. Otpakovao sam samo zadnji slajder, i video da to ne odgovara - šupljina u osovini je uža od šipkice slajdera koja treba da ide kroz osovinu. Navodno odgovaraju za MT-07 od 2014. godine, ali Tracer izgleda ima drugačije osovine. Prve tri slike su sa oglasa, ostale su moje. Poslednja je kako bi to izgledalo na Traceru, ali verujem da su viljuške iste i na naked modelu. Plaćeni su ~38$, plus porez od ~800 dinara. Ja ih nudim za 3500 dinara. Moguće je lično preuzimanje u Nišu, ili eventualno negde u bližoj okolini. Kontakt ovde putem poruke ili na 064/362-86-12. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2658 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Može i za manje para, da ne stoji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2658 Napisano Octobar 26, 2018 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...