Bokichica 200 Napisano Octobar 6, 2018 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna firmu koja bi iskopirala (programirala) novi daljinac za garazna vrata. Naravno nemam daljinac. Hvala u napred Pozdrav Bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 6, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan bravarpetko.rs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2720 Napisano Octobar 6, 2018 Drug član, 1021 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Rolo ili šarmantna vrata.Slikaj motor ako se vidi,ili ako ima eksterna centrala.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8428 Napisano Octobar 7, 2018 Solo Rider, 3221 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na moja klizna vrata kupio preko Ali-ja daljince koji su ovde prodavani po 20€ komad , 4 kom za 20$ . U svim slučajevima treba u centrali aktivirati uparivanje sa novim daljincem. U mom slučaju kod rolo vrata (dvole rolo vrata) jedna se aktivira uparivanje preko master daljinca, a kod drugih kao i kod kapije uparivanje se aktivira preko dugo pritisnuto dugme kao kod bluetooth-a. Ovo "školu" sam platio tako što sam prvi put zvao majstora i plati 50€ dolazak + daljinac i video proceduru od 7 minuta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Octobar 7, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I meni takodje treba daljinac za rolo vrata a i za ona segmentna sto idu pod plafon. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...