Zoster 46 Napisano Octobar 5, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CanAm Spyder F3S Prijavi odgovor kao problematičan Transalpina... dragulj medju drumovima koji privlace svakog od nas. Pretpostavljam da je vecina bila/videla/cula sve o Transalpini, ali i pored toga evo kako smo je doziveli supruga i ja mesec dana nakon kupljenog CanAm Spydera. Ruta je bila krajnje jednostavna: cetvrtak popodne: Beograd- Kladovo. Petak: Kladovo- Targu Ziu-Novaci - Transalpina prevoj- povratak istim putem za Kladovo. Subota: Kladovo- Beograd. Oko 900 km za nepuna tri dana, predivno vreme, predivan put, CanAm na visini zadatka. https://youtu.be/cggFfb0lGAs Uzivajte u videu, pozz Zotan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1846 Napisano Octobar 5, 2018 Drug član, 1392 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Super. I ja bi u Rumuniji vozio samo Transalpinu, onaj drugi transfargastan nije nicemu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoster 46 Napisano Octobar 5, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CanAm Spyder F3S Prijavi odgovor kao problematičan Moram i Transfagarasan da prodjem Spyderom pa da uporedim. Ovako bi poredio Transalpinu motorom i Fagarasan kolima a to vec nije posteno jer je motorom uvek bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1846 Napisano Octobar 5, 2018 Drug član, 1392 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Strasno loš asvalt na Fargastanu.. Sa spajderom možda neće smetati toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Octobar 5, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Управо одгледао клип на јт кад ссд видим да је колега са јт заправо и колега на мото форуму. Него једно ме занима, пошто нисам имао прилике да пробам овог Spyder-a, да ли је стварно реално поредити утисак на њему као утисак на мотору? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2023 Napisano Octobar 6, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1025 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Gajo Sevojno je napisao: Super. I ja bi u Rumuniji vozio samo Transalpinu, onaj drugi transfargastan nije nicemu.. Jel si bio na "Onaj drugi" mislim na Transfargarasan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2023 Napisano Octobar 6, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1025 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Zoster je napisao: Moram i Transfagarasan da prodjem Spyderom pa da uporedim. Ovako bi poredio Transalpinu motorom i Fagarasan kolima a to vec nije posteno jer je motorom uvek bolje Transalpina bez Transfargarasana je kao da prekines rucak posle predjela i supe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3224 Napisano Octobar 6, 2018 Drug član, 1213 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Svaler je napisao: ... / Него једно ме занима, пошто нисам имао прилике да пробам овог Spyder-a, да ли је стварно реално поредити утисак на њему као утисак на мотору? Subjektivno, ali NE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Octobar 6, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Subjektivno, ali NE.То и ја мислим, зато и питам... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1846 Napisano Octobar 6, 2018 Drug član, 1392 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Sveta 5. je napisao: Jel si bio na "Onaj drugi" mislim na Transfargarasan Bio nedavno druze i mogu ti reci da je za voznju mog motora jedna velika nula, e ako ides sa endurom ili sa gs-om u enduro modu, onda nije lose.. Zavisi sta ko ocekuje od prevoja, ja prvenstveno ocekujem prangijanje i obaranje motora do maksimuma i tako to, a proroda i pogled su mi na mestu broj 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 199 Napisano Octobar 6, 2018 Svrati ponekad, 279 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju pravac Navak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3347 Napisano Octobar 6, 2018 Drug član, 1010 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Msm ne bih da budem grub, ali ovo jesu babe i zabe... Ovaj trotockas je blizi kvadu nego motoru. Kapiram da je i Niken daleko od ovoga. A i Mazda da je japanski Alfa Romeo... Nznm mozda si nasao da je isti harmonikas svirao na svadbama predaka osnivaca, nisam odgledao klip... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1846 Napisano Octobar 6, 2018 Drug član, 1392 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Zeleni 65 je napisao: U tom slucaju pravac Navak. Da, ali na stazi nema prirode i pogleda, kao sto rekoh to mi je na mestu broj 2, znaci bitna stavka ali bez mesta broj jedan nije u kompletu tako da.. nemoj da se ljutite, svako ima pravo na mišljenje. Sto se mene tiče, Rumuniju bih ponovo vozio ali tako sto bih otišao u podnozije Transalpine, bukirao hotel na 2 dana i vozio gore-dole... Pozdrav... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2023 Napisano Octobar 6, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1025 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Gajo Sevojno je napisao: Da, ali na stazi nema prirode i pogleda, kao sto rekoh to mi je na mestu broj 2, znaci bitna stavka ali bez mesta broj jedan nije u kompletu tako da.. nemoj da se ljutite, svako ima pravo na mišljenje. Sto se mene tiče, Rumuniju bih ponovo vozio ali tako sto bih otišao u podnozije Transalpine, bukirao hotel na 2 dana i vozio gore-dole... Pozdrav... Kako uspes da vozis brzo i gledas prirodu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1846 Napisano Octobar 6, 2018 Drug član, 1392 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...