Jump to content

Moto Zajednica

IZGURAVANJE SA PUTA

Recommended Posts

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Danas u dolasku za BG  na izlazu iz Smedereva (kod Jugova), umalo me jedan taxista ne izgura sa puta!! Normalno bese jaka guzva svi krenuli na izlet, kooolonaaaa , uredno se odrzava odstojanje, brzina 30-40km/h, koncetracija na vozilo ispred, stalno se pale stopaljke na autu, kocenja itd, kad odjednom Op, udari me taksi sa strane po nozi i poce da gura, uleteo u makaze i dece ajd na JA pa guraj, sreca vozio sam malom brzinom te ostah u sedlu !! >:(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

opet taxisti ,,,,,,,do kraja sezone ima da objavimo rat taxistima,,,nije lud moj drugar joca sto nosi bejzbol palicu sa strane,kao kauboji  wincesterku... :) :) :) pa udri udri.... >:( >:(>:(

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

i meni se jednom to desilo ali nije bio taxi.Fino sm mu cizmom otkinuo retrovizor na autu,tako da budem siguran da mu to vise nece pasti na pamet

Ma i nije bitno dal`  je taxi ili bilo ko drugi. Nisam poklonik nasilnog odgovora, ali izgleda da za ovakve slucajeve nema drugog resenja,

bar za sada.

• U prolazu, 99 postova

e moj druze mi smo krenuli za mitrovicu istog dana iprosli malo bolje u smederevu

a kad smo se vracali u bg dam zmigavac pocnem da preticem kad bata onako bez zmigavca

i on poce da pretice a normalno nije me video iako sam ablendovao i upalio velika svetla

to sve se desava oko 120 na sat sta cu da kocim ceme neko od pozadi ja po gasu izmedju njega i ograde

sreca sto je vetar izduvao onaj sitan pesak inace bi nedaj boze bio na ogradi

i to se sve desavalo oko pola 10 uvece tako da smo dobro prosli vidimo se u paracinu i bezi brate od taksista

cuvaj se i ti i mi svi

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Ja sam vozio iza MZ-a kada se ovo desilo,svira covek meni,svira,ja idem desnim tragom tockova,reko stiago nas neko od forumasa,pogledam u retrovizor vidim taxi.Usporio sam malo i ostavio mu mesta izmedju nas za dve duzine auta,da moze da se ubaci medjutim hoce on obojicu da pretekne i posto su naisla kola iz suprotnog smera nije hteo da prikoci i udje izmedju nas dvojice nego gura MZ-a desnim krilom i tako pravi mesto za mimoilazenje.Ja gledam i ne mogu da verujem,MZ svaka cast kako si uspeo da odrzis motor u pravcu posto je brzina bila veca,preko 50 km/h.A taj majmun staje posle 500 metara da izbaci musteriju.Tu sam podigao vizir,zastao i svasta mu rekao.On kao vraca kusur i ne sme da pogleda.Zavrsilo se na tome posto je bilo milicije na svakih 100 m,ono izguravanje nisu videli ali bi sigurno videli da sam mu nalupao nekoliko vaspitnih dlanova.

• Sensei servis, 347 postova
  • Motocikl: "viljuske"...al' na kardan!

ma treba im je....mater. nisam ni ja za nasilje, ali ne vredi ......batine iz raja izasle.

cuvajte se trugari...

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Jedino resenje je da svi postanemo vidoviti, doviljno je i 10 sekundi  ;D

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Ma jbs mozda nisu svi takvi, Vuja je taxidriver nemojte bas da ih pljujete!

• , 1322 postova

i meni se jednom to desilo ali nije bio taxi.Fino sm mu cizmom otkinuo retrovizor na autu,tako da budem siguran da mu to vise nece pasti na pamet

Ma i nije bitno dal`  je taxi ili bilo ko drugi. Nisam poklonik nasilnog odgovora, ali izgleda da za ovakve slucajeve nema drugog resenja,

bar za sada.

postujem svakog vozaca dali vozio auto,kamion,motor ili romobil.Greske se svima desavaju kao i meni .Ali za "namjerno" ne prastam nikome  ;)

• Svrati ponekad, 307 postova

cemu nasilje?  ;D

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Ma MZ vazno je da ste se ti i tvoje "magarence" izvukli iz tih makazica. Moj pokojni otac je jedne godine isto tako bio zrtva pomahnitale budale koja je uletela u makazice i izgurala matorog sa sve motorom sa puta...Majstor je pobegao, a cale je dobio na svu srecu lakse povrede. Nisu samo taxisti ti koji ne paze, sada svaka "susa" ima vozacku dozvolu, pa zbog toga PAMET U GLAVU-DUPE NA MOTOR-PUT POD TOCKOVE!! Ako se sam cuvas i Bog te cuva(ali ne moze  bas uvek)!

• Svrati ponekad, 131 postova

Ja sam vozio iza MZ-a kada se ovo desilo,svira covek meni,svira,ja idem desnim tragom tockova,reko stiago nas neko od forumasa,pogledam u retrovizor vidim taxi.Usporio sam malo i ostavio mu mesta izmedju nas za dve duzine auta,da moze da se ubaci medjutim hoce on obojicu da pretekne i posto su naisla kola iz suprotnog smera nije hteo da prikoci i udje izmedju nas dvojice nego gura MZ-a desnim krilom i tako pravi mesto za mimoilazenje.Ja gledam i ne mogu da verujem,MZ svaka cast kako si uspeo da odrzis motor u pravcu posto je brzina bila veca,preko 50 km/h.A taj majmun staje posle 500 metara da izbaci musteriju.Tu sam podigao vizir,zastao i svasta mu rekao.On kao vraca kusur i ne sme da pogleda.Zavrsilo se na tome posto je bilo milicije na svakih 100 m,ono izguravanje nisu videli ali bi sigurno videli da sam mu nalupao nekoliko vaspitnih dlanova.

Malo vaspitne merke bi dobro dosli tom bati >:(

• U prolazu, 54 postova

Ok, slazem se verovatno bih i ja tako reagovao, ali sta da radim recimo kada sam isao do grada i bila guzva........prolazi neki lik na skuteru onako izmedju kola i zakachi mi retrovizor od kola....sreca imam veliki i jak retrovizor pa ga je samo pomerio, kako ja njega da stignem?:D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja