Momentum 1148 Napisano Septembar 22, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ujak kupio TDM 900 pa se raspituje gde bi mogao naci centralni stender. Ako neko zna, neka pise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Septembar 22, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nalazim po ebay za oko 200evrica, meni je to puno... Pogledajte odozdole ima li njegov tdm pripremu za kacenje (ploca zasrafljena na ram motora na kojoj su usice u koje stender upada) SW-Motech ima drugacije kacenje od fabrickog npr.... Pozdrav Nenad. https://sw-motech.com/en/products/safety/stands/centerstand/4052572006979.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 24, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja štender sa 850. Meni je pukla ta jedna ušica pa sam ga skinuo i ostao mi je nakon što sam prodao tdm-a. Možemo da se dogovorimo ako ti odgovara takav štender ali moram da napomenem da je štender meni kačio više puta u obaranju motora, zato je i pukao. Ako planira da ga agresivnije vozi onda mu je bolje da kupi onaj univerzalni za zadnji točak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Septembar 24, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih Vas za dimenzije... Slika pozeljna takodje. Prioritet je naravno pokretac teme ali me interesuje pasuje li od 850ccm. Kod mene je priprema/prihvat za ovaj SW-Motech stender.... Hvala, Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Septembar 24, 2018 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam centralni za TDM850 i prodao ga jer je i meni kacio ali to je zbog srednjeg lonca koji TDM900 nema. Mislim da bi se mogao iskoristiti i uz male dorade staviti na 900. Novi skupi ko krv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 25, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Kaze da nema nista dole ispod, nema nikakvu plocu. Znaci morace i to da zasrafi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Septembar 25, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uslikacu sutra da vidis kako izgleda, ja je kupih sa oglasa za 4000din, na ebay vecinu prodaju rasparno i ako od prodavca dolazi kao sklop ( stender, nosac, opruga)Sent from my SM-A500H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 26, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Nenade da nisi mozda uslikao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Septembar 26, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaao zaboravih, evo izlazim, ukljucicu blic, ako nista onda ujutru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Septembar 26, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike ploce, ram ima pripremu za srafljenje, ovo je sw motech.. Juuuuu, vozio sam se danas, motor je prljav odozdole, tek se pod blicom vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Septembar 26, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo levo na slici je amortizer, desno se vidi glava srafa koji grane drzi, tj desno je prednji kraj motora (orjentacije radi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Septembar 26, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti, valjda cemo naci negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, N.F.S. je napisao: Ovo levo na slici je amortizer, desno se vidi glava srafa koji grane drzi, tj desno je prednji kraj motora (orjentacije radi) I ti bi da ovog prljavog TDM-a zamenis za nekog ulickanog CB 1000? STRAAASNO!!! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Septembar 27, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa nee! Ako je CB onda 1300 a ako je CBF onda litar kubika... Kad" si se vec ukljucio ovde @SHOKLA zbog tvojih pohvala u vezi kawe z750s umalo da je u zamenu uzmem! U top stanju je, videcemo... Nikada kawu imao nisam, voleo bih da probam... Ima i anegdota za doticni model, bez da se vlasnici naljute, sala je u pitanju! Kaze.. Kako da Kawi dupliras vrednost? Napunis joj rezervoar!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, N.F.S. je napisao: Aaaaa nee! Ako je CB onda 1300 a ako je CBF onda litar kubika... Kad" si se vec ukljucio ovde @SHOKLA zbog tvojih pohvala u vezi kawe z750s umalo da je u zamenu uzmem! U top stanju je, videcemo... Nikada kawu imao nisam, voleo bih da probam... Ima i anegdota za doticni model, bez da se vlasnici naljute, sala je u pitanju! Kaze.. Kako da Kawi dupliras vrednost? Napunis joj rezervoar!!! U pravu si, CBF. Imao sam dilemu prilikom kuckanja posta da li je CB ili CBF, i, ovako mi je izgledalo manje pogresno. Ali, blef nije prosao... Sta da ti kazem, ako uzmes Kawu, radovaces se dva puta: Kada je budes uzimao, i kada je ne prodas. Evo, ja pakujem lagano moju, i... zajebasmo oglas coveku. POZZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Septembar 27, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Kako da Kawi dupliras vrednost? Napunis joj rezervoar!!! Evo Nenade, moj je pun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...