Angell_Bg 59 Napisano Septembar 18, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drustvo, zna li neko koji je ovo motor, videh ga danas, uspeo sam da slikam, ali sam bio predaleko i poprilicno sam zumirao, pa je slika malo losija.Cini mi se da je imao natpis Kawasaki, al sad koji li je model, nemam pojma. Ima prednja svetla malo neobicna, neuobicajena, zanimljiv izgled motora svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 18, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan meni lici na zx6r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 18, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ninja 6ca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Septembar 18, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam drugari, proguglao sam i to je to, 6ica najverovatnije. Mada i 10ka ima taj specifican prednji deo i farove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Septembar 18, 2018 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljiva tema... Pratim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Septembar 18, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto me je fasciniralo je da podseca na Rieju Rs2 i Rs3, ovaj prednji deo, od koje je Rs dvojka pocela da se proizvodi 2001-02.god cini mi se... Da li je bilo kopiranja i ko je koga, dobro pitanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...