Endurac 960 Napisano Septembar 14, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Slike s neta ... nikako ne mogu da ubacim slike..... Lubovima zbog izuvanja treba dodati dodatni sloj tkanine kod sustera (peta). Nove su 120 eur. Hvale ih kao udobne cizme za setanjac po gradu sumi, jesen zima....4000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 14, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I sta ja sa nogom 47 mogu da ih obujem? Rastegljive prilagodive za svaku nogu. Ajde bre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 14, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Koja velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10468 Napisano Septembar 14, 2018 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne izgledaju loše...samo kad bi rek'o koji je broj,valjalo bi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Septembar 14, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam potpuno omanuo drugari izvinjavam se. Pravim ormare i mesto za stvari sa stolarom pa gledam da napravim mesta pa sam malo vise oglasa dao...Broj je pravi 45. Imate i Sidi vertebra na drugom oglasu sve su moji cizmaci s tim sto sam se sa sidijem mucio jer je zapravo manji kalup.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...