Arso 2454 Napisano Septembar 10, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li se razmišlja i planira nešto na ovu temu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 10, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan I ja se pridruzujem pitanju u nadi se da se gulas vraca na Srebrno jezero 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12860 Napisano Septembar 10, 2018 Ne silazi, 7406 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek za dobar ljuti gulaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Septembar 10, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Imam prave slatkise za tu manifestaciju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Septembar 10, 2018 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ovoga gore ne slusajte , redovno pokusava da nas otruje sve... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12860 Napisano Septembar 10, 2018 Ne silazi, 7406 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedne godine gulaš je bio toliko ljut da ga devojke nisu klopale Mi smo svi posle dobili u proseku od 5 do 10 konja pri povratku kućama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Septembar 10, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jedne godine gulaš je bio toliko ljut da ga devojke nisu klopale Mi smo svi posle dobili u proseku od 5 do 10 konja pri povratku kućama.Posle ovih mojih papricica mozemo svi kolektivno kod stomatologa, utrne sve a i zubi samo sto ne ispadaju Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 10, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Golub je napisao: I ja se pridruzujem pitanju u nadi se da se gulas vraca na Srebrno jezero Nebitno gde, bitno je kada!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 10, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja necu o tome,ce me banuju... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 10, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, sashac je napisao: Ja necu o tome,ce me banuju... I nemoj nego se pojavi ma kad i ma gde gulaš bio. Očekivao sam te na Staroj planini, čini mi se da si se čak i prijavio ali se ne pojavi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 10, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Arso je napisao: I nemoj nego se pojavi ma kad i ma gde gulaš bio. Očekivao sam te na Staroj planini, čini mi se da si se čak i prijavio ali se ne pojavi!!! nisam nisam se prijavio...jbg privatnik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 11, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, sashac je napisao: nisam nisam se prijavio...jbg privatnik... Nešto sam ja očigledno prevideo. Godine i demencija čine svoje. Šta da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 11, 2018 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekao čika Raki...tatatatirci, ide nam lepo vreme, svega će biti...uskoro.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 12, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, VladaSD je napisao: Što bi rekao čika Raki...tatatatirci, ide nam lepo vreme, svega će biti...uskoro. Sent from my iPhone using Tapatalk A di je snimak sa Stare planine???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 12, 2018 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A-ha??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 12, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, VladaSD je napisao: Što bi rekao čika Raki...tatatatirci, ide nam lepo vreme, svega će biti...uskoro. Sent from my iPhone using Tapatalk Ovo "uskoro" me podseca na one teaser-e kad fabrike pokazuju samo delice karoserije novog modela da zainteresuju publiku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Septembar 12, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, LuckyVladano je napisao: Ovo "uskoro" me podseca na uskoro povećanje plata i penzija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16207 Napisano Septembar 12, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Znači, strpite se ! Biće gulaš sledeće godine, najviše za dve. Ili možda tri, kako beše ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Septembar 12, 2018 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16207 Napisano Septembar 12, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Septembar 12, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, drs je napisao: Znači, strpite se ! Biće gulaš sledeće godine, najviše za dve. Ili možda tri, kako beše ? Ali će biti najbolji i najveći u istoriji bjb gulaša. Ako BDP bude veći 0,05%, biće više mesa nego ikada po glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Septembar 12, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ali će biti najbolji i najveći u istoriji bjb gulaša. Ako BDP bude veći 0,05%, biće više mesa nego ikada po glavi.Misliš biće 2.37% više mesa, a što je 4.657% više na godišnjem nivo pa će tako oni koji su pojeli 325g ovaj put imati 879g na raspolaganju što je povećanje od 87.5g po gulašijadi. A ako posećenost bude veća, jer se intervencijom svih relevantnih faktora već radi na tome, broj posetioca dovešće do rasta broja obroka što će rezultovati i većoj količini i kvalitetu. Plan i program, koji već odavno usvojen, daće rezultate za dve, najviše tri nedelje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Septembar 14, 2018 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo gulash.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 15, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Na gulas je lako doci,ali priprema iziskuje neverovatan angazman,tako da ja nase kolege zaista kapiram.Ako ga i ne bude,nema ljutnje.Ako ne verujete,probajte sami to da izvedete.Ali da je lepo druzenje jeste,jer kao sto uvek kazem,ova bjb zajednica okuplja najbolje ljude koje poznajem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Septembar 15, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, sashac je napisao: Na gulas je lako doci,ali priprema iziskuje neverovatan angazman,tako da ja nase kolege zaista kapiram.Ako ga i ne bude,nema ljutnje.Ako ne verujete,probajte sami to da izvedete.Ali da je lepo druzenje jeste,jer kao sto uvek kazem,ova bjb zajednica okuplja najbolje ljude koje poznajem. Baš tako gulaš je samo povod da se okupimo i vidimo, može Vlada da praci i sendviče sa salalmom podrigušom pa bi većina nas došla. Gulaš i Ostrvica nam nekako dođu kao ritualno okupljanje na kraju sezone. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...