Endurac 960 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Za visinu 170 etak cm. 2000 din... Nov... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel mnogo para? Ako nekom treba a mnogo mu zvei tausend moze i za 1500, ... ja gledao da budem duplo jeftini od najjeftinijeg duksa na oglasima na ebayu. (Bez postarine;)))) oko 45. $ su kolko vidim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Septembar 12, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Вероватно је проблем у величини, не у цени. Има овде навијача и љубитеља Дукатија ал им је дукс очигледно мали Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Septembar 12, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, Ja sam 180 onako moz da prodje, rukavi dobri al je to ipak za malko nizeg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...