Zuba87 6721 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan ^Обавезно фул фејс и да ти буде одговарајућа по облику и величини. Распиташ се мало о квалитету, евентуално Шарп тест, погледаш колико звездица има.Па даље, пожељно а не мора, сунчане наочари, дефлектор, пинлок... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 16, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek full face ,da li vozio skuter ili veliki motor full face. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 19, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta smatrate boljim izborom za flip up kacigu,shark openline ili caberg duke2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 20, 2019 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Mene lično Caberg kacige žuljaju na bradi. Valjda oblik glave ??? Probaj što više kaciga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11134 Napisano Jun 20, 2019 Ne silazi, 2230 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali onoj socijalnoj ls2 rookie za 7500 na popustu u bellamoto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16905 Napisano Jun 20, 2019 Integrisan, 5008 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, cezarpa said: Sta fali onoj socijalnoj ls2 rookie za 7500 na popustu u bellamoto? Ne fali joj nista, koliko para toliko muzike. Ako mozes probaj bez obzira na velicinu, jer nemaju svi isti oblik glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11134 Napisano Jun 20, 2019 Ne silazi, 2230 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam je, i sasvim je ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan On 6/19/2019 at 9:07 PM, zemunac72 said: Sta smatrate boljim izborom za flip up kacigu,shark openline ili caberg duke2? Imam caberg duke II vec dve sezone. Nije losa kaciga ali je bucna. Pinlock je malen i ima daleko manje vidno polje nego druge kacige koje sam probao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 23, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti,prava i vredna informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Jun 27, 2019 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja gotovo 10 godina imam Airoh MATHEESE flip ap XXL. Već dugo tražim novu kacigu ali mi do sad ni jedna nije dovoljno udobna. Prije tri dana odem u Komp Ko u Batajnicu da kupim neki aktuelni model Airoh flip ap vjerujući da mi Airoh kalup odgovara. Aktuelni model u XXL veličini gotovo da nisam mogao zatvoriti. Dakle ni kalupi kod proizvođača nisu trajna kategorija (ili se moja glavudža dobro izdeformisala ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...