Zuba87 6721 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сада иде приватна тужба, претпостављам? Након овакве пресуде, никако не треба да ти буде жао да јој одереш кожу са леђа... Ако би ти било жао уопште све и да су је они одрали... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 5, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zemunac72 je napisao: Gospodja koja je izazvala udes u kome sam pretrpeo teske telesne povrede,zena lakse telesne...je kaznjena sa 5000rsd za troskove,5 meseci uslovno i 4 meseca vozacka dozvola. Bez poena. Ispada da je gore ici zaustavnom trakom na auto putu od izazivanja teske saobracajke. Nije kažnjena sa 5 meseci uslovno. Kažnjena je sa 5 meseci zatvora - uslovno na dve godine. To znači da ako bude dobra naredne dve godine - nikom ništa, a ako napravi neko krivično delo ide 5 meseci u zatvor . ( bar sam ja to tako razumeo, ima ovde pravnika na forumu pa mogu to da raszjasne ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Novembar 5, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Da li to znači, bilo koje krivično delo, ili isto krivično delo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово је све нешто накарадно откуцано, много грешака, али из овога се да закључити да је било које КД.А чешће сам виђао да пише: "...исто или теже КД" или "...исто или КД за које је запрећена максимална затворска казна већа од "Х" месеци...".Можда би неки правник знао да појасни да ли заиста може овако разнолико, са различитим значењима, или се подразумева да неће робијати за лакше КД? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off..Ali zaista jedna presuda treba da je i pismenija i jasnija..Ovo je sramota i za daktilografa koji kuca, kao i za sudiju koji stavi potpis..Što gramatičkih što logičkih grešaka..Npr. "i pored preduzetog kočenja" , trebalo bi da piše i pored preduzetog "forsiranog kočenja" ili sličan izraz, što bi značilo da je oštećeni dao sve od sebe da do štete ne dođe..Ovo kočenje iz presude može da predstavlja i kočenje jednim prstom..Ovde u BiH, je za uslovnu isto ili teže krivično djelo, trebalo bi da je i u Srbiji isto.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 5, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nepismeni su do zla Boga. Kad bi vam okacio da vidite kako je iskucano moje svedocenje...upisali bi se od smeha. Zena i ja smo citali u povratku iz Gradista u kolima...vise puta su nam suze krenule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6036 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 2783 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan *Kad bih... * upisali biste se... Kolega, ne prozivam, nemoj zameriti molim te. Ali je pismenost kod nas na tako niskom nivou da vecina gresi! Ne znam razlog tome, ali to je cinjenica, nazalost. Od banalnih gresaka, do ogromnih propusta u zurnalistici, pravosudju, reklamama, knjigama! 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 7, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne zameram,u pravu si.i ja sam deo tih nepismenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 1, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan 4 godine je prošlo. Vrlo često se setim tete iz pasata,pogotovo kada vozim kroz naseljena mesta. Što nas ne ubije,to nas ojača. Zdravi bili 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9057 Napisano Septembar 1, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1966 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Eeee... Prolete... Je l' te zasvrbi ponekad koska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...