sasa bg 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pohvalio bih ovu radnju specijalizovanu za Dunlop gume u 27 marta. Porucio sam prednju gumu Dunlop GT-501 retke dimenzije, 110/80x18. Pritom nisu trazili kaparu, stavise odbili su moju ponudu da kaparisem. Guma je stigla sa zakasnjenjem od 7 dana i samoinicijativno su dali popust na ime kasnjenja od 10%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 1, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova guma a danas si u vikendici umesto na defileu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 1, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ostavi neki kontakt druže, link, bilo šta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 1, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde postavi neki kontakt ili adresu te prodavnice, bas danas me je drugar iz kraja pitao za Dunlop gume, gde da ih kupi Hvala unapred, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Maj 1, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre neki dan u AP Sportu i video Dunlop gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Maj 2, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Sa malim zakasnjenjem...evo adrese DžLS d.o.o. - Kraljice Marije 40, Beograd, tel/fax: 011/32-35-356, 32-45-023 i sajt http://www.autogume.net/veleprodaje/dzls/dunlopmoto.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Maj 4, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan "Molba" - kada montiras gumu, ako te ne mrzi, napisi par reci kakvi su ti utisci. Mene ceka isti posao na mom TDM-u, a jos nisam odlucio koju gumu da stavim. Hvala unapred. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Evo montirao sam juce kod Kocke prednju gumu, a Vuk HM je pre toga kupio 2 Trail Max-a za svog XL-a. Danas sam imao neko izletanje i naglo kocenje. Guma je mekana, lepo lezi. Prosle godine je stavljena nova GT-501 Arrowmax na zadnji tocak, a sada na prednji isti model, umesto Metzeller-a. Mislim da je dobar izbor, sa trenutno 30, 40 % nizom cenom od konkurencije, Pirelli, Metzeler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...