Kubanac99 6 Napisano Avgust 29, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: Gilera Runner 180 SP Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zamenio sam klip i karike na skuteru, sutra palim motor ali interesuje me kako ide ta razrada masine da bi sve lepo naleglo? 2T masina je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Avgust 29, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zamenio sam klip i karike na skuteru, sutra palim motor ali interesuje me kako ide ta razrada masine da bi sve lepo naleglo? 2T masina je u pitanju. Naspi malo jacu mesavinu, kad ga upalis neka radi na leru jedno sat ipo do dva, posle toga laganija voznja jedno 100 km, do tad ce da se nalegne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Avgust 29, 2018 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pod uslovom da je ispravna pumpa za ulje (za mešavinu), dodaj ga ipak još malo u rezervoar i pusti ga da radi. Stavi ga na centralni štender, da zadnji točak bude od zemlje i dodaj mu gas šrafom za ler. Znači da ne bude na prostom leru, već malo da bude ubrzan. Nekoliko puta da upali ventilator, pa ga onda ugasi i sačekaj da se potpuno ohladi. Nakon toga možeš i u vožnju ali neka motor ponovo dostigne radnu temperaturu. Nemoj da ga zavrćeš i nikoga da voziš za prvo vreme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kubanac99 6 Napisano Avgust 29, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: Gilera Runner 180 SP Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, pronto said: Pod uslovom da je ispravna pumpa za ulje (za mešavinu), dodaj ga ipak još malo u rezervoar i pusti ga da radi. Stavi ga na centralni štender, da zadnji točak bude od zemlje i dodaj mu gas šrafom za ler. Znači da ne bude na prostom leru, već malo da bude ubrzan. Nekoliko puta da upali ventilator, pa ga onda ugasi i sačekaj da se potpuno ohladi. Nakon toga možeš i u vožnju ali neka motor ponovo dostigne radnu temperaturu. Nemoj da ga zavrćeš i nikoga da voziš za prvo vreme. Tako sam uradio. Mozda sam malo preterao sa ulje, sipao sam 150ml na 4l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...