JankelA 812 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam motor u Torinu, ali burazer je trenutno ovde na odmoru pa nema ko da ga uzme, cuo se sa vlasnikom kaze da hoce da ga proda u narednih 5 dana, a ovaj nema nikog od drugara tamo svi su po odmorima, jel bi mogao neko da mi ucini uslugu da ga pogleda/uzme i zadrzi 10ak dana dok burazer ne dodje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 22, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi Ronalda, on je sada u Torinu 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da je kolega Mediterraneo tu u blizini, pošalji ppGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 23, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Mikulanac je napisao: Nazovi Ronalda, on je sada u Torinu Culi smo se ali kaze velika mu cifra, nema trenutno toliko Pre 9 sati, el classico je napisao: Čini mi se da je kolega Mediterraneo tu u blizini, pošalji pp Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Poslata pp, zahvaljujem! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 24, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 22.8.2018. at 20:59, JankelA je napisao: Nasao sam motor u Torinu, ali burazer je trenutno ovde na odmoru pa nema ko da ga uzme, cuo se sa vlasnikom kaze da hoce da ga proda u narednih 5 dana, a ovaj nema nikog od drugara tamo svi su po odmorima, jel bi mogao neko da mi ucini uslugu da ga pogleda/uzme i zadrzi 10ak dana dok burazer ne dodje? Nemoj bre da padate na te zabarske fore. Kao sad om'a mora da se proda u 5 dana, a ako ne onda nista. Mislim nista, stajace i dalje na oglasima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 24, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se u medjuvremenu sa bratom, prodavac trazio 500e unapred da ga ostavi, naravno nismo pristali, burazer mu reko da ga doveze do njega (oko 100km od Torina) dobije pare ostavi motor ali ovaj nije hteo, tako da je ostalo da se cuju pocetkom septembra kad brat krene nazad pa ako ga ne proda do tad, onda ide da ga pogleda i kupi (nadam se) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 26, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sto meni taj prodavac smrdi na prevaranta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...