brm brm 0 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, davno nisam bio na forumu, predstavio sam se pre 5-6 godina i od tad dosad sam vozio skuter s kojim nisam imao problema pa nisam ni ulazio na forum. Ako treba ponovo da se predstavim kazite, hvala. Pre 3 nedelje kupio sam gs500e, 1999 godiste i sto se tice motora zadovoljan sam s njim, ono sto me muci je korman(guvernal), njegov fabricki, uski. Bas mi je nezgodan polozaj u kom ga vozim i bas me bole ruke. Ono sto sam hteo da pitam je da li se neko od clanova mozda bavi zamenom guvernala? hteo bih malo siri i malo visi guvernal. Ako znate servise ili majstore koji se time bave molim za preporuku. I ako neko zna da mi kaze koliko ce to zadovoljstvo da me kosta, hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm brm 0 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvi tip kormana imam. A hteo bih drugi... Nemam dovoljno iskustva da bih to sam uradio pa sam zato pitao za pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...