Nile. 1467 Napisano Avgust 7, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone su nove, kupljene u Nemackoj, na zalost neodgovarajuca velicina, probali sa suvozacicom par kilometara, ali su joj male.. Velicina 36. Protektovane na bokovima i kolenima, imaju skidajucu postavu i mogucnost povezivanja sa jaknom, reflektujuce trake duz cevanice i na kolenima sastrane, elastin na kolenima i membranu koja ne pusta vodu i vetar, podesive u struku i nogavicama, kao i kozno zadebljanje na zadnjici da se ne bi suvozacica klizala po sedistu.. stvarno bas dobra pantalona... Prodajem ih po ceni koliko su i mene kostale na nekoj akciji... 40e. 0648310753 Nikola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1903 Napisano Avgust 7, 2018 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je tvoja suvozačica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Avgust 7, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, JevtaNS said: Kolika je tvoja suvozačica? Odgovarale bi zenskoj osobi visokoj oko 170cm i 50 do 55kg teskoj, mojoj suvozacici sa 170 i 60kg duzinski odgovaraju ali ih jedva zakopca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 7, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Које је висине сувозачица и (не желим да будем погрешно схваћен али..) ког обима струка/кукова? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Avgust 7, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Momci ajde premericu sutra i poslacu vam mere.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1903 Napisano Avgust 7, 2018 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja suvozačica je sitna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Avgust 7, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih svima ponaosob slao u inbox dimenzije, evo odradio sam vam slikovni prikaz sve lepo objasnjeno Mere su uzete kada su pantalone bile potpuno opruzene, ne kao na prikazanoj slici ispod. Moje iskrene preporuke za pantalone, bas bas su dobre, i jako mi je zao sto su mojoj suvozacici male.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Avgust 8, 2018 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Odose za Backu Palanku.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...