MiroslavP 0 Napisano Jul 30, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zemun Motocikl: AT XRV 650 RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... znam da je glupost u pitanju ali znači.... Ima li neko ideju gde bih mogao da nađem klizac pogonskog lanca ... plastični koji se šrafi na zadnju viljušku ? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1331 Napisano Jul 30, 2018 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Daj nekom glodacu da ti napravi, nije komplikovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiroslavP 0 Napisano Jul 30, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zemun Motocikl: AT XRV 650 RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Dao bih ja da mi nije spao stari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...