MarkoGojevic 3 Napisano Jul 28, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 350ST Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Ja sam Marko Gojević iz Zemuna, imam 22 godine. Čekam da polažem za A, tako da tek polako ulazim u ovaj prelep ali i dosta opasan svet Razlog iz kog sam ovde jeste što mi se jako dopada što su svi složni i funkcionišu kao jedna velika porodica. Mnogo pametnih stvari može da se čuje i da se dobije dosta dobrih saveta od iskusnijih kolega. Tako da drago mi je ako sam dobrodošao ovde iako još uvek ne vozim ništa, a zanimam se od malih nogu za dvotočkaše. Razlog što nisam ranije polagao jeste što sam čekao da još malo sazrim u glavi . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2597 Napisano Jul 28, 2018 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao, mudri mladiću. Samo napred! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...