Zivko 299 Napisano Jul 26, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena dva komada za dve kacige i posle prve voznje jedan komunikator odleteo sa kacigu u nepoznatom. Ovaj sto je ostao je prakticno nov i prodajem ga u kompletu sa dva para slusalica, dva nosaca za kacige .inace ovaj aparat radi odlicno i sasvim pristojno se cuje. Cena 50 evra za sve. Ja sam ga platio dosta vise u nekoj zurbi pa ga prodajem da mi ne stoji posto sam kupio drugi tip komunikacije. TLF 0638323750 Zivko 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Jul 26, 2018 Drug član, 4161 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je to radilo dok su bila obadva.Kakva je kvaliteta razgovora, glazbe, telefonskog razgovora.....Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Jul 26, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Do 120 km sasvim pristojan razgovori slusanje muzike. Na mojoj kacigi nisam dobro ukopcao komunikator i jednostavno je otpao na auto putu.ovaj mi je visak i hocu da ga prodam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 26, 2018 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam identičan već 3 godine, ja i sapunica, prezadovoljni. Šteta za gubitak. Poslato preko kolena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1996 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 966 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan mi ga koristimo u ekipi, i odlicno radi posao. ako si ti, ili buduci vlasnik rad, ja bih kupio samo slusalice, da ne narucujem iz kine, jer sam na mojim prignjecio jedared kabl pa tu gubim kontakt... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Jul 27, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moze jedan komplet slusalica .to mi je ostalo od izgubljenog komunikatora.javi se na tlf pa cemo se dogovoriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Jul 27, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cena za dobru komunikaciju !!brmmm,brmmm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Jul 31, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo korisna naprava. Steta da cami u kutiji a ne na nekoj kacigi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Jul 31, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...