Best 10500 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Nova ne korišćena ženska jakna LS2 - Tundra, veličina M, za sva godišnja doba, sa 2 skidajuće postave. Skidajuća termo postava i aktivna membrana, CE protektori na laktovima i ramenima, na leđima sunđerasti protektor. Dva ventilaciona otvora napred i 2 pozadi, 4 džepa spolja i 2 iznutra, zatezači na rukavima i struku kao i rajfešlus za povezivanje sa pantalonama. Cena 90e 062/404833 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10500 Napisano Jul 28, 2018 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Skupo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10500 Napisano Avgust 11, 2018 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 11, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ti nisi normalan sto spustas cenu. Meni je ostala samo jedna damska XL i sve sam ih prodao po 100 eu, a ova velicina koju ti prodajes (damski M) mi je najvise trazena. Jakne su odlicne, i teeeesko ima ovakva sa 2 postave (aktivnom i termo) i gomilom luftera da se kupi nova za ove pare. Strpi se samo dok onaj kome treba ne vidi oglas. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10500 Napisano Avgust 13, 2018 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam Lucky. ali izgleda da su se dame , u međuvremenu, dobro ugojile ili smršale . . . ili potrošile kredit kod dečaka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Avgust 13, 2018 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ili se brčkaju u moru. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...