baracoka 19 Napisano Jul 22, 2018 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, zelim da vas pozdravim sve i da vam se predstavim posto sam novi clan foruma. Moje ime je Nikola Barac i vozim motor 4 sezone (multistrada 1200s). Nadam se da cu vam biti od koristi kao i vi meni, ovaj forum dozivljavam kao zajednicu u kojoj svaki clan treba da doprinese zajednici, samim tim i ja sam. Da neodugovlacim dalje, sportski pozdrav do sledeceg javljanja. Cao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jul 22, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jul 22, 2018 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... Daj koju sliku motorine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baracoka 19 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 25, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Lepo predstavljanje i onda te nema skoro dve godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baracoka 19 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan On 2/25/2020 at 8:24 PM, Blueser said: Pozdrav. Lepo predstavljanje i onda te nema skoro dve godine. Sve znam, nista mi ne pricaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...