pajko79 4 Napisano Jul 18, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Mz etz150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Posto nisam mogao da nadjem temu u kojoj se pominje problem koji j imam evo da otvorim novu temu. Naime,od skoro sam vlasnik ovog gore navedenog kineza koji je do danas radio savrseno(doduse malo se gusio na pola gasa)i danas sam resio da nastelujem vazduh ili smesu i nakon toga sam ga provozao malo zesce. Ugasio sam ga i nakon 10 minuta ponovo ga upalio i tada primecujem da dimi plavo i to onako reklo bi se dosta..do sada nisam primetio dim. Ulje u motoru neznam kad je menjano i koje je a motor i dalje radi dobro.. osim kad se ugreje tada se cuju ventili ali opet napominjem ranije nije dimio. Vratio sam sraf za smesu kako je i bio ali opet isto. I na onom cepu(meracu za ulje) kada ga odvrnem i upalim duva jako. Eto ako neko zna sta se desilo neka mi odgovori. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Jul 18, 2018 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je pukla karika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11238 Napisano Jul 19, 2018 Ne silazi, 2273 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je presao?Mozda je bio vremesan a sad je pokazao nemoc.Verovatno istrosen klip i karike,cim duva u karter,mada neverujem da je pukla karika ,zaglavio bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...